OVERBLIK

Kia XCeed Plug-in-Hybrid

KONTAKT EN RÅDGIVER

Design

Attraktive nye dimensioner

Denne markante crossover coupé er højt hævet over jorden, og den har en lang motorhjelm og en hurtigt hældende silhuet. 18″ fælge (ekstraudstyr) forstærker den atletiske profil, mens LED-lygter og “Ice Cube”-LED-dagskørelys lyser op foran og bagpå. Den sportslige kofanger og den lukkede tiger nose-kølergrill er ikke blot iøjnefaldende, men også aerodynamisk effektive.

Stor pondus

Alsidighed har aldrig set så dynamisk ud. Den stejlt faldende fastback-bagklap fører blikket videre til en sportslig kofanger. Bilens kraftfulde proportioner og muskuløse fremtoning understreges af en sølvfarvet diffusor med dobbelte afgangsrør, mens full-LED-baglygter giver bilen et højteknologisk præg.

Større horisonter

Den rummelige kabine byder på en høj siddeposition. Den komplet digitale instrumentenhed på 12,3″ * og navigationssystemets touchscreen på 10,25″ viser alle informationer i høj opløsning – inklusive navigationsanvisninger, audioinformationer, telefonopkald og meget andet.

* Modelafhængig merudstyr

Oplev ren kraftudfoldelse

KIAs første europæisk producerede plug-in-hybrid kombinerer et 8,9-kWh batteri, en 44,5-kW elmotor og en 1,6-liters GDI-motor med 6-trins dobbeltkoblingsgearkasse. Resultatet er imponerende: 141 hk og en acceleration fra 0-100 km/h på 11,0 sek. Og så kan du køre de fleste af dine daglige køreture på ren el.

Mød den moderne hybrid

Regenererende bremseteknologi udnytter kinetisk energi til at oplade batteripakken i påløb og ved opbremsning. Bilens Coasting Guide analyserer din rute og fortæller dig, hvornår du bør fjerne foden fra speederen. Virtual Engine Sound System aktiveres kun i eldrift for at advare fodgængere om din tilstedeværelse.

Vælg den kørestil, der passer dig bedst

Med EV/HEV-knappen kan du vælge mellem ren elektrisk drift og hybriddrift, hvor både batteriet og benzinmotoren driver bilen. Knappen Sport giver bedre respons fra drivlinjen.

Opladningsstatus: nemt

Nyd den komfortable opladning derhjemme eller på en offentlig ladestation. Tre LED-lys midt på instrumentpanelet, der nemt kan ses udefra, viser dig opladningsstatus og batteriniveau.

EN ALSIDIG PAKKE

Inden for din komfortzone

Udover den høje siddeposition er der god lofthøjde og benplads til alle personer i bilen. Alle sæderne kan hurtigt opvarmes, og det samme gælder rattet. Forsæderne kan desuden ventileres. Hvis du kører alene, kan du vælge funktionen “Driver Only”. Så tilpasses temperaturen efter dit ønske med brug af færre ressourcer.

12,3” komplet digital instrumentenhed *

Det elegante multifunktionsdisplay viser bilens hastighed og energiflowet i knivskarpe digitale instrumenter. Det viser dig også navigationsanvisninger, audioinformationer, telefonopkald og informationer om køreindstillinger og batteriets ladetilstand.

* Modelafhængigt merudstyr

Frihed til at læsse ombord

Batteripakken er placeret under bagsædet, så den ikke optager værdifuld bagageplads. Bagagerummet på 291 l kan udvides til 1.243 l ved at klappe bagsæderne ned. Splitbagsædet er udformet i en 40:20:40*-konfiguration. Vil du køre med trailer? Bilen har en anhængervægt på 1.300 kg med bremser.

* Modelafhængigt merudstyr

Nem adgang

Den elektriske* bagklap gør det let at læsse dine ting i bilen, når du har hænderne fulde. Bagklappen åbner automatisk, når du nærmer dig bilens bagende og har nøglen i lommen eller tasken.

* Modelafhængigt merudstyr

INFOTAINMENT &
OPKOBLINGSMULIGHEDER

10,25″ touchskærm m navigation

Systemets touchscreen i høj opløsning med bredt display er både rart at se på og røre ved. Du kan dele skærmvisningen op og benytte op til tre apps, fx kort, vejr og musik. Bluetooth med mulighed for flere tilslutninger giver personerne i bilen mulighed for at tilslutte to mobile apparater på samme tid. Systemet omfatter desuden Apple CarPlay og Android Auto. Med 7 års kortopdateringer har dit system altid det nyeste kortmateriale. (5)(7)

Trådløs mobiltelefonoplader*

Du behøver ikke at lede efter kabler og stik. Du skal bare placere din kompatible Qi-smartphone på den særlige bakke i midterkonsollen, så bliver batteriet opladet*.

* Modelafhængigt merudstyr

SLUT MED ALLE SPEKULATIONER.
BARE KØR

Hvordan fungerer en Plug-in Hybrid?

Hybridbiler drives af en kombination af en forbrændingsmotor og en elmotor. En plug-in-hybrid har et batteri, som kan oplades. Det giver dig mulighed for at oplade bilen fra en ladeboks og giver din bil en ekstra elektrisk rækkevidde på op til 50 km.
Mere om Plug-in Hybridbiler

Hvordan oplader du batteriet?

Der er flere måder at oplade din bils batterier på. Når du køber en Plug-in Hybrid hos KIA, har du mulighed for at få ubegrænset opladning fra Clever. Med Clever Unlimited kan du få installeret en ladeboks hjemme, så du starte hver dag med fuldt batteri. Derudover får du ubegrænset opladning på Danmarks stærkeste netværk – så har du mulighed for at køre og lade, som du vil.
Læs mere om batteriopladning

Hvorfor købe en Plug-in Hybrid?

Det kan være dyrere at købe en plug-in-hybrid i forhold til en tilsvarende bil udelukkende med forbrændingsmotor. Men hvis du regner på de samlede udgifter ved ejerskabet af bilen og faktorer som lavere brændstofudgifter, viser hybridbiler sig at være en mere omkostningseffektiv løsning på lang sigt.

HENVEND DIG VEDR. DENNE BIL

DET MED SMÅT

Der kan forekomme billeder som indeholder kombinationer og produkter som ikke er til salg hos danske Kia forhandlere, herunder Erling Høi-Nielsen A/S. De viste modeller kan være vist med monteret ekstraudstyr. Priser er inkl. levering.

* Ekstraudstyr

(1) DRIVE WiSE-teknologier
DRIVE WiSE-teknologier er assistentsystemer og fritager ikke føreren fra hans eller hendes ansvar for sikker betjening af bilen til enhver tid. Føreren skal stadig tilpasse sin kørestil til vedkommendes personlige køreevner, lovgivningen og de generelle vej- og trafikforhold. DRIVE WiSE-teknologierne er ikke konstrueret til selv at køre bilen. Se instruktionsbogen for yderligere informationer.

(2) Frontassistent til undgåelse af kollisioner (FCA)
Frontassistenten til undgåelse af kollisioner (FCA) er et assistentsystem og fritager ikke føreren fra hans eller hendes ansvar for sikker betjening af bilen til enhver tid. Føreren skal stadig tilpasse sin kørestil til vedkommendes personlige køreevner, lovgivningen og de generelle vej- og trafikforhold. FCA er ikke konstrueret til selv at køre bilen. Se instruktionsbogen for yderligere informationer.

(3) Teknologien er kun tilgængelig til modeller med dobbeltkoblingsgearkasse.

(4) Clari-Fi™-teknologi
JBL®-soundsystemet omfatter Clari-Fi™-teknologi. Der mistes digitale informationer, når filer komprimeres til mp3-format. Clari-Fi™-teknologien hjælper med at genoprette de mistede høje/lave musiktoner og forbedrer musikkvaliteten.

(5) KIA’s 7 års kortopdateringer
Programmet gælder kun nye KIA biler med fabriksmonteret LG-navigationssystem købt efter den 28. februar 2013. Arbejdsløn kan pålægges på servicestedet for den tid, der medgår til at udføre opdateringen. Programmet med 7 års kortopdatering består af seks kortopdateringer, da KIA biler allerede fra fabrikken leveres med det nyeste kortmateriale. Garantien på navigationssystemet påvirkes ikke som følge af dette program. KIA bærer ikke ansvaret for kvaliteten af de kortdata, som leveres af kortdataleverandøren.

(6) KIAS Connected Services med teknologi fra TomTom Live Services
Tjenesterne er gratis i 7 år efter første forbindelse mellem navigationssystemet og det mobile netværk. Hvis den første tilslutning ikke sker lige efter købet, reduceres varigheden med det tidsrum, der svarer til tiden mellem købet og første forbindelse. Der kræves en smartphone med dataabonnement for at aktivere disse services.

(7) Android Auto™ og Apple CarPlay™
KIA ProCeed er kompatibel med Apple CarPlay™ og Android Auto™. Android Auto™ er konstrueret til at fungere med Android-telefoner med Lollipop 5.0 eller nyere. Apple CarPlay™ er tilgængelig til iPhone 5 eller nyere. Begge systemer har stemmebetjening, så føreren hele tiden kan holde hænderne på rattet og øjnene på vejen. Apple CarPlay™ er et registreret varemærke tilhørende Apple Inc. Android Auto™ og andre mærker er registrerede varemærker tilhørende Google Inc.

(8) TomTom-tjeneste til advarsel om fotofælder
De fleste regeringer og lokale myndigheder er enige om, at TomTom-tjenesten til advarsel om fotofælder gør kørslen mere sikker. Hos TomTom overholder man gældende lovgivning i de enkelte lande og tilpasser sig om nødvendigt til deres praksis. Klik her for at se de generelle bestemmelser.

(9) Trådløst opladningssystem til mobiltelefoner
Den trådløse oplader er kompatibel med telefoner med Qi-teknologi eller adapter.

(10) 7-års garanti
Maks. 150.000 km garanti på bilen. Gælder i alle EU-lande (plus Norge, Schweiz, Island og Gibraltar). Afvigelser fra gældende garantibetingelser, fx for lak og udstyr, i henhold til lokale vilkår og betingelser.

Leave a Reply

© 2020 Erling Høi-Nielsen