OVERBLIK

Kia Stonic

KONTAKT EN RÅDGIVER

DESIGN

Dristigt udvendigt design

Et elegant eksteriør med markante detaljer. KIA Stonic udstråler sportslig køreglæde. Tagrælingerne i SUV-stil skiller sig ud fra mængden, og de mørkt tonede ruder (modelafhængigt udstyr) pirrer folks nysgerrighed – og giver dig privatliv. De elegante forlygter og tågeforlygter samt LED-kørelys viser vejen fremad for de 17” aluminiumsfælge (modelafhængigt udstyr).

Begejstrende interiør

Tag plads i bilen, og lad dig henføre i det elegante interiør i KIA Stonic. Afhængigt af dine personlige præferencer kan du vælge indtræk i stof eller i kunstlæder (ekstraudstyr eller modelafhængigt udstyr). Tag godt fat i det D-formede læderrat (modelafhængigt ekstraudstyr). Forkæl dine øjne med de moderigtige farveindlæg og detaljer som kontrastsyninger på rat og sæder (modelafhængigt ekstraudstyr).

Individualisering

Vær dristig! Lad KIA Stonic udtrykke din personlige stil ved at vælge en af de 20 forskellige tofarvede kombinationer til tag og karrosseri (modelafhængigt ekstraudstyr). Indvendigt i bilen kan du vælge mellem seks forfriskende farvepakker inklusive farverne bronze, orange, green og grey (modelafhængigt ekstraudstyr). Hvilken farve afspejler bedst din personlighed og dine præferencer?

KOMFORTABEL
& SMART

DRIVE WiSE

Oplev DRIVE WiSE – KIA’s voksende udbud af avancerede førerassistentteknologier. 6 Disse innovative funktioner er udviklet til at gøre vejene mere sikre og hjælper dig til hurtigt at kunne reagere i farlige situationer. Så kan du fokusere på at nyde turen.

Vognbaneadvarsel (LDW)

Det er meget farligt at være træt eller ukoncentreret, når man kører bil. Både for dig selv og for andre trafikanter. Vognbaneadvarslen (LDW) holder øje med din placering i vognbanen og advarer dig med med visuelle advarsler og en advarselslyd, hvis du er ved at krydse vognbanemarkeringerne.

Fjernlysassistent (HBA)

Når du kører med tændt fjernlys, registrerer fjernlysassistenten (HBA) modkørende køretøjer, og systemet blænder automatisk ned. På den måde undgår du at blænde modkørende trafikanter – uden overhovedet at tænke på det.

Førerorienteret kabine

Gør dig det behageligt i den rummelige kabine, og nyd en innovativ køreoplevelse med avanceret teknologi. I cockpittet er du centrum for begivenhederne. En skærm med vigtige informationer er vendt mod førersædet, og knapperne er inden for rækkevidde. Med et så gennemtænkt indvendigt design kan du koncentrere dig om det vigtige: at køre.

Stor rummelighed

Bare fordi KIA Stonic er elegant og sjov at køre i, betyder det ikke, at det er gået ud over pladsforholdene. Der er masser af plads til at tage vennerne med på tur. Skal du have bagage med? Det er ikke noget problem. Bare klap 60:40-splitbagsædet frem, så har du masser af plads til din bagage.

TEKNOLOGI &
SIKKERHED

Raffineret teknologi

Er du vild med smuk teknologi? Det samme er KIA Stonic, som byder på en flot 7” flydende touchscreen. Den er dit vindue til alt fra radio til navigation inklusive 7 års kortopdateringer5 (navigation og kortopdatering er modelafhængigt udstyr). Passagererne på bagsædepladserne kan tilslutte deres apparater til en USB-oplader, hvis der skal lidt mere strøm på (modelafhængigt udstyr).

HENVEND DIG VEDR. DENNE BIL

DET MED SMÅT

Der kan forekomme billeder som indeholder kombinationer og produkter som ikke er til salg hos danske Kia forhandlere, herunder Erling Høi-Nielsen A/S. De viste modeller kan være vist med monteret ekstraudstyr. Priser er inkl. levering.
(1) Android Auto™ and Apple CarPlay™Den helt nye KIA Stonic er kompatibel med Apple CarPlay™ og Android Auto™. Android Auto™ er konstrueret til at fungere med Android-telefoner med Lollipop 5.0 eller nyere. Apple CarPlay™ er tilgængelig til iPhone 5 eller nyere. Begge systemer har stemmebetjening, så føreren hele tiden kan holde hænderne på rattet og øjnene på vejen. Apple CarPlay™ er et registreret varemærke tilhørende Apple Inc. Android Auto™ og andre mærker er registrerede varemærker tilhørende Google Inc.(2) TomTom-tjeneste til advarsel om fotofælder. De fleste regeringer og lokale myndigheder er enige om, at TomTom-tjenesten til advarsel om fotofælder gør kørslen mere sikker. Hos TomTom overholder man gældende lovgivning i de enkelte lande og tilpasser sig om nødvendigt til deres praksis.Klik her for at se de generelle bestemmelser.(3) Kia's Connected Services. Serviceydelserne er uden omkostninger i 7 år, efter at navigationssystemet første gang har oprettet forbindelse til det mobile netværk. (4) Der kræves en smartphone med dataabonnement for at aktivere disse services. (5) 7 års kortopdateringer. Som en del af vores omfattende kvalitetsløfte tilbydes der én kortopdateringer om året til alle nye KIA modeller med fabriksmonteret navigationssystem. Et unikt tilbud, der betyder, at dit navigationssystem altid er opdateret. Programmet gælder kun nye KIA biler med fabriksmonteret navigationssystem købt efter den 28. februar 2013. Programmet med 7 års kortopdatering består af seks kortopdateringer (en gang årligt), da KIA biler allerede fra fabrikken leveres med det nyeste kortmateriale. Garantien på navigationssystemet påvirkes ikke som følge af dette program. KIA bærer ikke ansvaret for kvaliteten af de kortdata, som kommer fra kortdataleverandøren.(6) DRIVE WiSE. DRIVE WiSE-teknologier er assistentsystemer og fritager ikke føreren fra hans eller hendes ansvar for sikker betjening af bilen til enhver tid. Føreren skal stadig tilpasse sin kørestil til vedkommendes personlige køreevner, lovgivningen og de generelle vej- og trafikforhold. DRIVE WiSE-teknologierne er ikke konstrueret til selv at køre bilen. Se instruktionsbogen for yderligere informationer.(7) Frontassistent til undgåelse af kollisioner (FCA). Frontassistenten til undgåelse af kollisioner (FCA) er et assistentsystem og fritager ikke føreren fra hans eller hendes ansvar for sikker betjening af bilen til enhver tid. Føreren skal stadig tilpasse sin kørestil til vedkommendes personlige køreevner, lovgivningen og de generelle vej- og trafikforhold. FCA er ikke konstrueret til selv at køre bilen. Se instruktionsbogen for yderligere informationer

Leave a Reply

© 2020 Erling Høi-Nielsen