OVERBLIK

Kia Sorento

KONTAKT EN RÅDGIVER

Design

Dristigt SUV-design

Fra motorhjelmen til bagagerummet har KIA Sportage SUV-karakter. Som eksempelvis de højtplacerede LED forlygter og den lave, brede kølergrill, som giver fronten et imponerende look og en robust udstråling. Svungne linjer og skarpe detaljer skaber en dynamisk profil. Bagpå møder klart definerede linjer og elegante karrosseriflader markante baglygter – et syn, du sent vil glemme.

Raffineret interiør

Det vrimler med overraskelser inde i kabinen i KIA Sportage. Bløde materialer, førsteklasses finish og fokus på detaljerne gør, at du kan føle og se forskellen. Selv det nye ergonomiske cockpit er komplet førerorienteret – alle elementer er placeret perfekt, så man som fører nemt kan betjene eller se dem. På den måde kan du bevare den fulde koncentration på vejen.

KOMFORT

Imponerende omgivelser

Du vil med det samme føle dig hjemme i KIA Sportage, hvor maksimal komfort og anvendelighed i topklasse møder bløde materialer i premiumkvalitet. Det er kvalitet, som kan ses og er til at tage og føle på. Dekor i satinkrom og indsatser i højglans (modelafhængigt udstyr) på helt rette steder efterlader et indtryk, som man ikke glemmer.

Plads til at nyde

I kabinen i KIA Sportage er pladsen alt andet end trang, hvilket sikrer en høj grad af komfort på køreturen for dig og dine passagerer. Takket være den unikke kabineindretning, rummeligheden, sæder med indstillelig ryglænshældning og meget andet vil du opleve kabinen som værende overraskende rummelig og fleksibel. Så køreturen bliver til en fornøjelse – selv når du manøvrerer rundt i travl trafik.

Perfekt sædeindretning

Sæt dig godt til rette, og nyd sæderne. Både for- og bagsæderne kan udstyres med sædevarme (modelafhængigt udstyr), så du og dine passagerer kan blive varmet ekstra godt igennem om vinteren. Desuden er forsæderne ventilerede (ekstraudstyr), så du og forsædepassageren kan blive kølet ned om sommeren. Førersædet er forsynet med lændestøtte (modelafhængigt udstyr) der giver øget komfort. El-indstillelige forsæder (modelafhængigt ekstraudstyr) gør det til en leg at finde den perfekte siddeposition.

Stort bagagerum

Uanset hvad det næste eventyr, du ønsker at begive dig ud på, kræver af udstyr, har du rigeligt med plads til det i KIA Sportage. I standardpositionen har det store bagagerum en kapacitet på 503 l – og op til 1.492 l, når bagsæderne er klappet ned.

CONNECTIVITY

Kia’s Connected Services

KIAs Connected Services* med teknologi fra TomTom Live3 giver dig adgang til informationer om fartfælder, vejr, trafik og andet via den 8” rammeløse touchscreen.2,3
Navigationssystemet inkluderer 7 års kortopdateringer og live-tjenester.4 Du har også adgang til Android Auto™ og Apple CarPlay™, så du hele tiden er opkoblet uden at miste fokus på vejen.5

Trådløs mobiltelefonoplader

Oplad din smartphone på farten i den nye KIA Sportage. Du skal blot placere din kompatible smartphone på den trådløse oplader (modelafhængigt udstyr), så bliver den opladet – helt uden kabler og problemer.10

KØREDYNAMIK

Forbedrede SUV-egenskaber

Offroad og uden for fast vej – nyd den fulde frihed og følelsen af kontrol, uanset hvor du skal hen i din nye KIA Sportage. Avancerede SUV-egenskaber med firehjulstræksystem overvåger hele tiden kørselsforholdene for at fastholde vejgrebet på ujævne, løse eller glatte overflader. Og hjælper dig med at forbedre sideføringskræfterne under kørsel i sving.

Optimerede motorer

Den nye KIA Sportage byder på intelligente motorer, der ganske enkelt er imponerende. Det drejer sig blandt andet om den kraftfulde 1.6 T-GDi-benzinmotor og den nye 1.6 CRDi EcoDynamics+.

Dobbeltkoblingsgearkasse (DCT)

Nyd godt af det bedste fra både manuelle og automatiske gearkasser med 7-trins dobbeltkobling (DCT). Hurtigere og mere jævn acceleration, større adræthed og bedre brændstoføkonomi er nu noget, det er muligt at opnå. Med skiftekontakterne på rattet kan du betjene gearskiftet med fingrene på motorsportsmaner.

Ny 1.6 CRDI EcoDynamics+

Det nye EcoDynamics+ mildhybridsystem parrer vores 1.6 CRDi dieselmotor med et 48 volts litium-ion-batteri. Systemet fungerer diskret og genindvinder energi under decelerationsfaserne, ligesom det tilfører ekstra drejningsmoment under acceleration. Denne innovative tilgang til elektrificering reducerer brændstofforbruget til det bedste i segmentet, og samtidig får du endnu større køreglæde.

HENVEND DIG VEDR. DENNE BIL

DET MED SMÅT

Der kan forekomme billeder som indeholder kombinationer og produkter som ikke er til salg hos danske Kia forhandlere, herunder Erling Høi-Nielsen A/S. De viste modeller kan være vist med monteret ekstraudstyr. Priser er inkl. levering.

* Ekstraudstyr

** Kun ved DCT gearkasse

(1) KIA Connected Services
Serviceydelserne er uden omkostninger i 7 år, efter at navigationssystemet første gang har oprettet forbindelse til det mobile netværk.

(2) Der kræves en smartphone med dataabonnement for at aktivere disse services.

(3) TomTom-tjeneste til advarsel om fotofælder

De fleste regeringer og lokale myndigheder er enige om, at TomTom-tjenesten til advarsel om fotofælder gør kørslen mere sikker. Hos TomTom overholder man gældende lovgivning i de enkelte lande og tilpasser sig om nødvendigt til deres praksis.

(4) 7 års kortopdateringer
Som en del af vores omfattende kvalitetsløfte tilbydes der én kortopdateringer om året til alle nye KIA modeller med fabriksmonteret navigationssystem. Et unikt tilbud, der betyder, at dit navigationssystem altid er opdateret.
Programmet gælder kun nye KIA biler med fabriksmonteret navigationssystem købt efter den 28. februar 2013. Programmet med 7 års kortopdatering består af seks kortopdateringer (en gang årligt), da KIA biler allerede fra fabrikken leveres med det nyeste kortmateriale. Garantien på navigationssystemet påvirkes ikke som følge af dette program. KIA bærer ikke ansvaret for kvaliteten af de kortdata, som kommer fra kortdataleverandøren.

(5) Android Auto™ og Apple CarPlay™
KIA Sportage bliver blandt de første KIA modeller med Android Auto™, som er udviklet til at samarbejde med Android-telefoner med 5.0 (Lollipop) eller nyere versioner, og Apple CarPlay™ til iPhone 5 eller nyere modeller. Begge systemer har stemmebetjening, så føreren hele tiden kan holde hænderne på rattet og øjnene på vejen. Click here for general regulations

(6) Automatisk nødbremsesystem (AEB)
Automatisk nødbremsesystem (AEB) er et assistentsystem og fritager ikke føreren fra hans eller hendes ansvar for sikker betjening af bilen til enhver tid. Føreren skal stadig tilpasse sin kørestil til vedkommendes personlige køreevner, lovgivningen og de generelle vej- og trafikforhold. AEB er ikke konstrueret til selv at køre bilen. Se instruktionsbogen for yderligere informationer.

(7) KIAs 7 års/150.000 km fabriksgaranti
Gælder i alle EU-lande (plus Norge, Schweiz, Island og Gibraltar) i henhold til lokale vilkår og betingelser.

(8) Clari-Fi™ technology
JBL® soundsystemet omfatter Clari Fi™-teknologi. Der mistes digitale informationer, når filer komprimeres til mp3-format. Clari Fi™-teknologien hjælper med at genoprette de mistede høje/lave musiktoner og forbedrer musikkvaliteten.

(9) DRIVE WiSE
DRIVE WiSE-teknologier er assistentsystemer og fritager ikke føreren fra hans eller hendes ansvar for sikker betjening af bilen til enhver tid. Føreren skal stadig tilpasse sin kørestil til vedkommendes personlige køreevner, lovgivningen og de generelle vej- og trafikforhold. DRIVE WiSE-teknologierne er ikke konstrueret til selv at køre bilen. Se instruktionsbogen for yderligere informationer.

(10) Trådløst opladningssystem til smartphones
Den trådløse oplader er kompatibel med telefoner med Qi-teknologi eller adapter.

(11) Kapacitetsgaranti, HEV/PHEV Højspændingsbatteri
KIA´s lithium Ion højspændingsbatterier er fremstillet sådan, at de ved almindelig brug sikrer problemfri brug i mange år. KIA garanterer, at batteriet er funktionelt (funktionsgaranti) i en periode på 7 år eller 150.000 km., hvilket som indtræffer først, regnet fra bilens første ibrugtagnings-/registreringsdato. Tab af kapacitet er IKKE dækket af KIA´s garantier. For at sikre optimal brug og længst mulig levetid af højspændingsbatteriet skal bilen betjenes, som beskrevet i bilens instruktionsbog.

Leave a Reply

© 2020 Erling Høi-Nielsen