OVERBLIK

Kia Sorento

KONTAKT EN RÅDGIVER

Design

Dynamisk look

De designmæssige ændringer er en evolution for modellen og er tænkt som forbedringer af designet – de fremhæver KIA Sorentos elegante og buede profil og giver den en mere dristig udstråling på vejen.

LED-kørelys foran

De hældende, markant formede forlygter er indrammet af motorhjelmen, som er forhøjet. De har iøjnefaldende LED-dagskørelys, som gør bilen mere synlig, når du kører om dagen.

Elegant interiør

Cockpittets flydende konturer med instrumentpanelets omsluttende form og smukke designdetaljer er inspireret af en luksuriøs vision og forfølger et “moderne og bredt”-princip. Du vil både blive charmeret og imponeret på samme tid.

Ekslusive materialer

Soft touch-stof og -læder, højglanspolerede detaljer, detaljer i satinkromfinish (modelafhængigt udstyr). KIA’s designere er gået hele linen ud for at opnå ægte luksus, der både ser indbydende ud rent visuelt og også giver en premiumfornemmelse, når man rører ved det.

KVALITET

Rummelig kabine med 7 sæder

Kabinen er nu mere rummelig end nogensinde før og med mere benplads til passagererne på 2. og 3. sæderække. Med 3. sæderække som ekstraudstyr, kan op til 7 personer nyde køreturen i afslappede og komfortable rammer.

Fleksibelt sædekoncept

Opnå den rette sædekombination, uanset hvad du har behov for at transportere – lange såvel som store genstande eller mængder. Sædekonceptet omfatter en 40/20/40-splitfunktion til 2. sæderække, som kan forskydes, hvilket gør at du nemt kan have plads til passagerer og bagage.

Smart Power Tailgate

Bagklappen åbner automatisk (modelafhængigt udstyr) , når den registrerer, at din intelligente nøgle er i nærheden af bagagerummet – på den måde kan du sætte indkøbsposer eller tunge genstande direkte ind bag i bilen uden at skulle have bøvl med at finde din nøgle.

Komfort under alle vejrforhold

Opvarmede sæder på 1. og 2. sæderække giver mulighed for at indstille tre forskellige varmetrin på kolde dage. Når det bliver sommer, kan føreren og forsædepassageren nyde den komfortable luftstrøm gennem deres sæder (modelafhængigt udstyr). Det er komfort året rundt, uanset hvordan vejret udenfor er.

Teknologi

Parking Assist (PA-PRL)

Det automatiserede Smart Parking Assist System (SPAS) (modelafhængigt ekstraudstyr) sørger for at styre din Sorento på den perfekte måde, når du skal parkere – uanset om du skal foretage en parallelparkering, eller du skal bakke i en 90°-vinkel. Systemet sørger endda for at styre bilen for dig, når du skal køre ud fra din parkeringsplads igen.

Automatisk nødbremsesystem (AEB)

Det automatisk nødbremsesystem (AEB) (modelafhængigt ekstraudstyr) registrerer både forankørende køretøjer og fodgængere, som krydser vejen. Systemet bruger en radar og et kamera til at overvåge afstanden til andre køretøjer, og hvilken hastighed de kører med, og advarer dig, hvis det registrerer en potentiel risiko for en kollision. Hvis du ikke reagerer på denne advarsel, bremser bilen automatisk for at undgå eller reducere effekten af en kollision.3

HENVEND DIG VEDR. DENNE BIL

DET MED SMÅT

Der kan forekomme billeder som indeholder kombinationer og produkter som ikke er til salg hos danske Kia forhandlere, herunder Erling Høi-Nielsen A/S. De viste modeller kan være vist med monteret ekstraudstyr. Priser er inkl. levering.

* Ekstraudstyr
** Kun ved DCT gearkasse

(1) Trådløs opladning af smart phone
Trådløs opladning af smartphones er kun kompatibel med smartphones der benytter Qi teknologi eller en tilsvarende adaptor.

(2) DRIVE WiSE-teknologier
DRIVE WiSE-teknologier er assistentsystemer og fritager ikke føreren fra hans eller hendes ansvar for sikker betjening af bilen til enhver tid. Føreren skal stadig tilpasse sin kørestil til vedkommendes personlige køreevner, lovgivningen og de generelle vej- og trafikforhold. Drive Wise-teknologierne er ikke konstrueret til selv at køre bilen. Se instruktionsbogen for yderligere informationer.

(3) Automatisk nødbremsesystem (AEB)
Automatisk nødbremsesystem (AEB) er et assistentsystem og fritager ikke føreren fra hans eller hendes ansvar for sikker betjening af bilen til enhver tid. Føreren skal stadig tilpasse sin kørestil til vedkommendes personlige køreevner, lovgivningen og de generelle vej- og trafikforhold. AEB er ikke konstrueret til selv at køre bilen. Se instruktionsbogen for yderligere informationer.

(4) Android Auto™ og Apple CarPlay™ ”
KIA Sorento er desuden blandt de første KIA modeller med Android Auto™, der er udviklet til at samarbejde med Android telefoner med 5.0 (Lollipop) eller nyere systemer, og Apple CarPlay™ til iPhone 5 eller nyere iPhones. Begge systemer har stemmebetjening, så føreren hele tiden kan holde hænderne på rattet og øjnene på vejen.

(5) KIAs 7 års/150.000 km fabriksgaranti
Gælder i alle EU-lande (plus Norge, Schweiz, Island og Gibraltar) i henhold til lokale vilkår og betingelser.

(6) KIA’s 7 års kortopdateringer
Som en del af vores omfattende kvalitetsløfte tilbydes der én kortopdateringer om året til alle nye KIA modeller med fabriksmonteret navigationssystem. Et unikt tilbud, der betyder, at dit navigationssystem altid er opdateret. Programmet gælder kun nye KIA biler med fabriksmonteret navigationssystem købt efter den 28. februar 2013. Programmet med 7 års kortopdatering består af seks kortopdateringer (en gang årligt), da KIA biler allerede fra fabrikken leveres med det nyeste kortmateriale. Garantien på navigationssystemet påvirkes ikke som følge af dette program. KIA bærer ikke ansvaret for kvaliteten af de kortdata, som kommer fra kortdataleverandøren.

Clari Fi™ teknologi
Harmon Kardon®-soundsystemet omfatter Clari Fi™-teknologi. Der mistes digitale informationer, når filer komprimeres til mp3-format. Clari Fi™-teknologien hjælper med at genoprette de mistede høje/lave musiktoner og forbedrer musikkvaliteten.

Leave a Reply

© 2020 Erling Høi-Nielsen