ProceedLogo

OVERBLIK

Kia ProCeed

KONTAKT EN RÅDGIVER

Design

Shooting brake-konceptet

Den nye KIA ProCeeds smukke shooting brake-karrosseri kombinerer begejstringen og elegancen fra en coupé med en sportswagons praktiske raffinement. Med en hurtigt hældende taglinje og strømlinede former langs det stærkt skulpturelle karrosseri fremstår bilen lav, slank og smidig.

En sportslig karakter

Tiger nose-kølergrillen og det brede nederste luftindtag udtrykker bilens sportslige egenskaber. LED-forlygter med ”Ice Cube”-LED-dagskørelys giver bilen ekstra kant, og det samme gælder de nydesignede 18” alufælge*. De sportslige sideskørter med farvede detaljer og rudelisterne i satinkrom fremhæver bilens dramatiske silhuet.

Efterlad et vedvarende indtryk

Den brede kofanger bagpå giver bilen en kvik og sportslig udstråling, og dobbelte afgangsrør øger indtrykket af dynamik og sportslighed. Modelnavnet ProCeed står med versaler midt på bagklappen under LED-baglygterne, der forløber i hele bagklappens bredde og giver bilen en unik lyssignatur.

Sofistikeret interiør

Tag plads, og du vil blive modtaget af et interiør i høj kvalitet og med masser af plads både foran og bagi. Bløde overflader, dekorindlæg i metallak og en loftbeklædning i sort stof omslutter alle personerne i bilen. Vælg de sæder og det indtræk, der matcher med din stil.
Du kan se frem til begejstrende køreoplevelser med det sportslige D-formede rat. Alle informationer vises perfekt på den 10,25″ navigationstouchscreen og i den 12,3″ store digitale instrumentenhed*.

KOMFORT

Generøs bagageplads

Ikke alene giver den nye Kia ProCeed mere plads til alle om bord – faktisk er de 594 liter bagageplads blandt de bedste i segmentet. Derudover er bilen bemærkelsesværdigt let at laste og losse.

40:20:40 bagsæder

ProCeed kommer med 40:20:40 foldende bagsæder. Brug håndtaget i bagagerummet til at folde sæderne fladt eksternt. Du kan placere lastskærmen i det praktiske gulvlagringsområde, så det er ude af vejen. Støvlen har også en taskekrog for at forhindre dagligvarer og andre ting, der ruller rundt om lastrummet.*

Allround smartness

Dine hænder er fulde af tung last? Intet problem, Smart Power Tailgate* åbnes automatisk, når den registrerer smartnøglen i nærheden. Andre bekvemme funktioner omfatter nøglefri adgang og Auto Light Control, som kan indstilles til at tænde eller slukke lyset i henhold til de ydre lysforhold.

12,3” komplet digitalt instrumentenhed

Den komplet digitale instrumentenhed* viser alle de vigtigste informationer på et 12,3” display* i høj opløsning. Det enkle og elegante display viser blandt andet knivskarpe digitale instrumenter med speedometer og omdrejningstæller. Et multifunktionsdisplay viser turn-by-turn-navigationsanvisninger, audioinformationer, telefonopkald og meget mere.

KØRE-
DYNAMIK

Kørekomfort og køreegenskaber

Dynamisk kørsel, adræthed og rendyrket kraft er essensen af det, der gør den nye KIA ProCeed så sjov at køre. Motorerne og affjedringen er konfigureret til at levere maksimale præstationer. En lav kørehøjde og komplet uafhængigt hjulophæng giver god respons på enhver køretur.

Adræt styretøj

Elektronisk stabilitetskontrol (ESC) og Vehicle Stability Management (VSM) er standardudstyr i den nye KIA ProCeed. Det gør det muligt at anvende ”Torque Vectoring by Braking”-teknologi – et elektronisk førerassistentsystem, som på en intelligent måde bremser de inderste hjul i sving for at reducere understyring i sving.

Motorer og gearkasser

ProCeed indbyder dig til en medrivende køreoplevelse med op til 204 hk. Vælg mellem vores kraftfulde benzinmodeller eller modellerne med dieselmotor, der kan kombineres med en 6-trins manuel gearkasse eller en 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse. Alle motorer er blevet videreudviklet, så de opfylder de nyeste europæiske emissionsregulativer.

Gearskiftekontakter

I modeller med KIAs dobbeltkoblingsgearkasse kan du skifte gear med de nye gearskiftekontakter på rattet.* Med gearskiftekontakterne på rattet kan du skifte gear uden at fjerne hænderne fra rattet. Det gør også kørslen mere dynamisk og intuitiv, mens du bevarer fuld kontrol over bilen.

Drive Mode Select (DMS)

I biler med 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse giver Driving Mode Select-systemet (DMS) dig mulighed for at skræddersy din køreoplevelse. I indstillingen Normal får du optimeret brændstofeffektivitet og mere afslappet styreinput. I indstillingen Sport får du øget speederrespons, hurtigere acceleration og opstrammet styretøj.

TEKNOLOGI &
SIKKERHED

Frontassistent til undgåelse af kollisioner (FCA)

Først afgiver systemet advarselssignaler, og derefter bremser det bilen, hvis du ikke reagerer. På den måde kan systemet hjælpe med til at undgå eller reducere effekten af en kollision. Den langtrækkende radar på den forreste kofanger og et kamera monteret på forruden registrerer fodgængere og biler på vejen, og systemet aktiverer bremserne, hvis der opstår fare for en ulykke.2

Vognbaneassistent (LKA)

Den innovative vognbaneassistent (LKA) advarer dig og hjælper dig aktivt, hvis din bil begynder at forlade vognbanen. Først bliver du advaret med en række visuelle advarsler og advarselslyde. Hvis det er nødvendigt, aktiverer bilens servostyringssystem et let styreindgreb for at hjælpe dig med at holde bilen i vognbanen.

Træthedsregistrering (DAW)

DAW-systemet skal forhindre førere i at køre, når de er trætte eller distraherede. Ved at overvåge ratbetjeningen, accelerationsmønstret og køreturens varighed registrerer systemet det, hvis du mister koncentrationen. Hvis din koncentration bliver dårligere, advarer systemet dig med en visuel advarsel og en advarselslyd.

Intelligent fartpilot med Stop & Go

Intelligent fartpilot med Stop & Go (SCC m/ S&G)3 anvender bilens radarsensor til at overvåge afstanden til det forankørende køretøj. Systemet accelererer og bremser automatisk bilen for at opretholde den ønskede hastighed og den ønskede afstand til det forankørende køretøj.*
*Kun med DCT

INFOTAINMENT &
OPKOBLINGSMULIGHEDER

12,3” komplet digitalt instrumentenhed (*)

Den komplet digitale instrumentenhed viser alle de vigtigste informationer på et 12,3” display i høj opløsning. Det enkle og elegante display viser blandt andet knivskarpe digitale instrumenter med speedometer og omdrejningstæller. Et multifunktionsdisplay viser turn-by-turn-navigationsanvisninger, audioinformationer, telefonopkald og meget mere.

KIA Connected Services

KIA Connected Services med teknologi fra TomTom Live Services6 med Android Auto™ og Apple CarPlayTM 7 giver dig adgang til informationer om tankstationer, fartfælder, vejr, trafik, parkering og meget andet på den 10,25″ touchscreen.8

JBL Premium Sound System

Nyd din yndlingsmusik med fremragende lyd i KIA Ceed, mens du er på farten. Et JBL Premium Sound System (ekstraudstyr) med otte højttalere og avanceret Clari-Fi™-musikgenoprettelsesteknologi leverer high-definition-lyd i hele din bil.4

Komfort med smartphone

Oplad din telefon, mens du er på farten – uden kabler eller tilslutninger! Du skal bare lægge din telefon på bakken i midterkonsollen.9

PROCEED GT

Vovet sportslig styling

Hvis du tænder på innovative detaljer, så kan du godt glæde dig. Den nye KIA ProCeed GT kendetegnes af tiger nose-kølergrillen med GT-emblem og røde centerkapsler på de 18” alufælge. Dagskørelyset i de forbundne baglygter og de dobbelte afgangsrør efterlader et uforglemmeligt indtryk.

Sportssæder i læder

Den nye KIA ProCeed GT er udstyret med nydesignede sportssæder med større og hårdere side- og lårstøtter. GT-modellens sæder i sort læder og ruskind er forsynet med røde syninger og GT-logo.

Muskuløse præstationer

Den enestående 1,6-liters T-GDi-motor yder 204 hk og kan kombineres med enten en 6-trins manuel gearkasse eller en 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse. I forbindelse med den 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse er bilen udstyret med gearskiftekontakter på rattet, så du hurtigt kan skifte gear.

HENVEND DIG VEDR. DENNE BIL

DET MED SMÅT

Der kan forekomme billeder som indeholder kombinationer og produkter som ikke er til salg hos danske Kia forhandlere, herunder Erling Høi-Nielsen A/S. De viste modeller kan være vist med monteret ekstraudstyr. Priser er inkl. levering.

* Ekstraudstyr

(1) DRIVE WiSE-teknologier
DRIVE WiSE-teknologier er assistentsystemer og fritager ikke føreren fra hans eller hendes ansvar for sikker betjening af bilen til enhver tid. Føreren skal stadig tilpasse sin kørestil til vedkommendes personlige køreevner, lovgivningen og de generelle vej- og trafikforhold. DRIVE WiSE-teknologierne er ikke konstrueret til selv at køre bilen. Se instruktionsbogen for yderligere informationer.

(2) Frontassistent til undgåelse af kollisioner (FCA)
Frontassistenten til undgåelse af kollisioner (FCA) er et assistentsystem og fritager ikke føreren fra hans eller hendes ansvar for sikker betjening af bilen til enhver tid. Føreren skal stadig tilpasse sin kørestil til vedkommendes personlige køreevner, lovgivningen og de generelle vej- og trafikforhold. FCA er ikke konstrueret til selv at køre bilen. Se instruktionsbogen for yderligere informationer.

(3) Teknologien er kun tilgængelig til modeller med dobbeltkoblingsgearkasse.

(4) Clari-Fi™-teknologi
JBL®-soundsystemet omfatter Clari-Fi™-teknologi. Der mistes digitale informationer, når filer komprimeres til mp3-format. Clari-Fi™-teknologien hjælper med at genoprette de mistede høje/lave musiktoner og forbedrer musikkvaliteten.

(5) KIA’s 7 års kortopdateringer
Programmet gælder kun nye KIA biler med fabriksmonteret LG-navigationssystem købt efter den 28. februar 2013. Arbejdsløn kan pålægges på servicestedet for den tid, der medgår til at udføre opdateringen. Programmet med 7 års kortopdatering består af seks kortopdateringer, da KIA biler allerede fra fabrikken leveres med det nyeste kortmateriale. Garantien på navigationssystemet påvirkes ikke som følge af dette program. KIA bærer ikke ansvaret for kvaliteten af de kortdata, som leveres af kortdataleverandøren HER.

(6) KIAS Connected Services med teknologi fra TomTom Live Services
Tjenesterne er gratis i 7 år efter første forbindelse mellem navigationssystemet og det mobile netværk. Hvis den første tilslutning ikke sker lige efter købet, reduceres varigheden med det tidsrum, der svarer til tiden mellem købet og første forbindelse. Der kræves en smartphone med dataabonnement for at aktivere disse services.

(7) Android Auto™ og Apple CarPlay™
KIA ProCeed er kompatibel med Apple CarPlay™ og Android Auto™. Android Auto™ er konstrueret til at fungere med Android-telefoner med Lollipop 5.0 eller nyere. Apple CarPlay™ er tilgængelig til iPhone 5 eller nyere. Begge systemer har stemmebetjening, så føreren hele tiden kan holde hænderne på rattet og øjnene på vejen. Apple CarPlay™ er et registreret varemærke tilhørende Apple Inc. Android Auto™ og andre mærker er registrerede varemærker tilhørende Google Inc.

(8) TomTom-tjeneste til advarsel om fotofælder
De fleste regeringer og lokale myndigheder er enige om, at TomTom-tjenesten til advarsel om fotofælder gør kørslen mere sikker. Hos TomTom overholder man gældende lovgivning i de enkelte lande og tilpasser sig om nødvendigt til deres praksis. Klik her for at se de generelle bestemmelser.

(9) Trådløst opladningssystem til mobiltelefoner
Den trådløse oplader er kompatibel med telefoner med Qi-teknologi eller adapter.

(10) 7-års garanti
Maks. 150.000 km garanti på bilen. Gælder i alle EU-lande (plus Norge, Schweiz, Island og Gibraltar). Afvigelser fra gældende garantibetingelser, fx for lak og udstyr, i henhold til lokale vilkår og betingelser.

Leave a Reply

© 2020 Erling Høi-Nielsen