OVERBLIK

Kia Optima SW PHEV

KONTAKT EN RÅDGIVER

Design

Fremadskuede design

Med dynamiske linjer og en kraftfuld front er den nye KIA Optima Sportswagon Plug-in Hybrid alt andet end genert. Iøjnefaldende detaljer såsom særlige elementer i eco blue på kølergrillen og sidepanelerne samt energibesparende LED-forlygter understreger dens miljøvenlige udtryk. Aktive luftspjæld og 17” alufælge gør bilen mere aerodynamisk og stilfuld.

Markant kabine

Enestående design, som ikke blot frister øjnene. Indvendigt i den nye KIA Optima Sportswagon Plug-in Hybrid sørger en rummelig, raffineret kabine for at give dig en varm velkomst. Takket være detaljer som displayet med nem adgang og lædersædepakken (ekstraudstyr) i farven calming white vil du komme helt ned i gear, inden du haster videre til din næste destination.

Lige dele alsidighed og praktiske egenskaber

Med en bagagerumskapacitet på 440 l er denne bil konstrueret til transportere nærmest hvad som helst. Der er plads til større stykker bagage eller større genstande, hvis man klapper 40:20:40-splitbagsædet fladt ned. Men en række forskellige bagagefeatures er det nemt at holde orden i tingene og at holde dem på plads. Hænderne fulde? Med den eldrevne bagklap åbnes bagagerummet automatisk, når den intelligente nøgle er i nærheden.

Altid i forbindelse med omverdenen

Den nye KIA Optima Sportswagon Plug-in Hybrid understøtter Android Auto™ og Apple CarPlay™ og sørger for, at du er koblet op uden at miste fokus på vejen.1 Hold dig opdateret med KIAs Connected Services fra TomTom.2 Få adgang til informationer om fartfælder, vejrudsigter og trafikmeldinger og andre ting i displayet.3,4 Navigationssystemet inkluderer 7 års kortopdateringer og live-tjenester.5

KØRE-
OPLEVELSE

Avanceret plug-in hybridteknologien

Byd velkommen til en ny type effektivitet og længere elektrisk rækkevidde i forhold til almindelige plug-in-hybridbiler. Med benzin- og elmotorer bliver kørslen jævn og effektiv. Så nyd at cruise derudaf med ren samvittighed. Og du får ro i sjælen med nem vedligeholdelse og KIAs 7 års garanti.8 Også på batteriet.

Parallelt hybridsystem

Skift nemt mellem at køre på benzin eller strøm. Eller kør med en kombination af begge dele. Systemet til genindvinding af bremseenergi udnytter den kinetiske energi til opladning af batteriet. Du kan nemt oplade den nye KIA Optima Sportswagon Plug-in Hybrid via en 220 V-husholdningsstikdåse eller ved en ladestation.

Køredynamik

Med den nye KIA Optima Sportswagon Plug-in Hybrid kommer du effektivt frem med dens 2,0-liters GDi-motor og en elmotor. Du kan nyde en samlet motorydelse på 205 hk og en elektrisk rækkevidde på op til imponerende 66,7 km takket være et større batteri. Ja, det gør den til den bedste i klassen.

Præstation – overblik

Her vises vigtige kørselsoplysninger foran og centralt. Den overskuelige instrumentenhed viser det valgte køreprogram og energistrømmen. På navigationsdisplayet kan du se flere informationer om batteriets ladetilstand, kørestilen og effektiviteten. Eller du kan søge efter en ladestation i nærheden. Den er både miljø- og brugervenlig!

TEKNOLOGI &
SIKKERHED

Automatisk nødbremsesystem (AEB)

AEB med indstillingerne by, urban og fodgænger hjælper dig med at undgå eller reducere effekten af en ulykke ved at advare dig og bremse bilen automatisk. I bilens forreste kofanger er der placeret en radar, og på forruden er der monteret et kamera, som registrerer potentielle farer forude – inklusive fodgængere og andre biler.6

Smart Paring Assist System (SPAS)

SPAS (ekstraudstyr) anvender sensorer til at registrere en passende parkeringsplads, hvorefter det styrer bilen på plads. Du skal blot styre farten, skifte gear og bremse. Voilà, det er intelligent parking!

HENVEND DIG VEDR. DENNE BIL

DET MED SMÅT

Der kan forekomme billeder som indeholder kombinationer og produkter som ikke er til salg hos danske Kia forhandlere, herunder Erling Høi-Nielsen A/S. De viste modeller kan være vist med monteret ekstraudstyr. Priser er inkl. levering.

* Ekstraudstyr

** Kun ved DCT gearkasse

(1)  Android Auto™ og Apple CarPlay™
Den nye KIA Optima Sportswagon Plug-in Hybrid er kompatibel med Apple CarPlay™ og Android Auto™. Android Auto™ er konstrueret til at fungere med Android-telefoner med Lollipop 5.0 eller nyere. Apple CarPlay™ er tilgængelig til iPhone 5 eller nyere. Begge systemer har stemmebetjening, så føreren hele tiden kan holde hænderne på rattet og øjnene på vejen. Apple CarPlay™ er et registreret varemærke tilhørende Apple Inc. Android Auto™ og andre mærker er registrerede varemærker tilhørende Google Inc.

(2) KIA Connected Services
Serviceydelserne er uden omkostninger i 7 år, efter at navigationssystemet første gang har oprettet forbindelse til det mobile netværk.

(3) TomTom-tjeneste til advarsel om fotofælder
De fleste regeringer og lokale myndigheder er enige om, at TomTom-tjenesten til advarsel om fotofælder gør kørslen mere sikker. Hos TomTom overholder man gældende lovgivning i de enkelte lande og tilpasser sig om nødvendigt til deres praksis. Klik her for at se de generelle bestemmelser.

(4) Der kræves en smartphone med dataabonnement for at aktivere disse services.

(5) 7 års kortopdateringer
Som en del af vores omfattende kvalitetsløfte tilbydes der én kortopdateringer om året til alle nye KIA modeller med fabriksmonteret navigationssystem. Et unikt tilbud, der betyder, at dit navigationssystem altid er opdateret.
Programmet gælder kun nye KIA biler med fabriksmonteret navigationssystem købt efter den 28. februar 2013. Programmet med 7 års kortopdatering består af seks kortopdateringer (en gang årligt), da KIA biler allerede fra fabrikken leveres med det nyeste kortmateriale. Garantien på navigationssystemet påvirkes ikke som følge af dette program. KIA bærer ikke ansvaret for kvaliteten af de kortdata, som kommer fra kortdataleverandøren.

(6) Automatisk nødbremsesystem (AEB)
Automatisk nødbremsesystem (AEB) er et assistentsystem og fritager ikke føreren fra hans eller hendes ansvar for sikker betjening af bilen til enhver tid. Føreren skal stadig tilpasse sin kørestil til vedkommendes personlige køreevner, lovgivningen og de generelle vej- og trafikforhold. AEB er ikke konstrueret til selv at køre bilen. Se instruktionsbogen for yderligere informationer.

(7) Trådløst opladningssystem til smartphones
Den trådløse oplader er kompatibel med telefoner med Qi-teknologi eller adapter.

(8) KIAs 7 års/150.000 km fabriksgaranti
Gælder i alle EU-lande (plus Norge, Schweiz, Island og Gibraltar) i henhold til lokale vilkår og betingelser.

(9) Kapacitetsgaranti, HEV/PHEV Højspændingsbatteri
KIA´s lithium Ion højspændingsbatterier er fremstillet sådan, at de ved almindelig brug sikrer problemfri brug i mange år. KIA garanterer, at batteriet har en sundhedstilstand (SOH) på minimum 65% (målt med KIA´s specialudstyr) i en periode på 7 år eller 150.000 km., hvilket som indtræffer først, regnet fra bilens første ibrugtagnings-/registreringsdato. For at sikre optimal brug og længst mulig levetid af højspændingsbatteriet skal bilen betjenes, som beskrevet i bilens instruktionsbog.

Leave a Reply

© 2020 Erling Høi-Nielsen