OVERBLIK

Kia Niro Plug-in-Hybrid

KONTAKT EN RÅDGIVER

Design

Udvendigt design

Et enkelt blik på den nye Niro Plug-in Hybrid afslører, at den er unik. Full-LED-forlygter (modelafhængigt udstyr) viser vejen frem. Designmæssige detaljer overalt fremhæver bilens hightech og miljøvenlige egenskaber. Som kromdetaljerne med blå indlæg og den komfortable strømtilslutning på siden af skærmen. 16” alufælge med kapsler fuldender eksteriøret.

Markant kabine

Hav modet til at sende et signal i kabinen i den nye KIA Niro Plug-in Hybrid. Med plug-in hybrid-interiørpakken (ekstraudstyr). Den omfatter et unikt tofarvet design i farverne lysegrå og sort med dekorative blå syninger. Og glem ikke lædersæder (ekstraudstyr).

Plug-in-hybrideffektivitet

Kør til arbejde og hjem igen helt elektrisk i den nye KIA Niro Plug-in Hybrid. Den har en elektrisk rækkevidde på hele 49 km! På de længere ture uden for byen får benzinmotoren dig altid frem – uanset distancen.

Køredynamik

Ultradynamisk kørsel i weekenden og ren effektivitet på dine daglige pendlerture. Med den nye KIA Niro Plug-in Hybrid kan du nyde begge dele. Med 6-trins dobbeltkoblingsgearkasse og to køreprogrammer, som du nemt kan skifte imellem: Eco og Sport. Den er en miljøvenlig plug-in hybridcrossover med en usædvanlig motorteknologi.

Innovative hybrid teknologier

Få mere ud af din hybridbil! En Coasting Guide viser dig, hvornår du bør slippe speederen før et sving. En forudseende reguleringsteknologi registrerer, hvornår bilen skal til at køre op eller ned ad bakke, og tilpasser køreindstillingen for at maksimere effektiviteten.

En komfortabel hightech-kabine

Alle relevante informationer i dit synsfelt i den 7” instrumentenhed* i den nye KIA Niro Plug-in Hybrid. I instrumentenheden kan du se oplysninger om det aktuelle køreprogram og energiflowet. På navigationsdisplayet* kan du se informationer om batteriets ladetilstand, kørestilen og effektiviteten. Og du kan søge efter en ladestation i nærheden.

VIGTIGSTE
HØJDEPUNKTER

Et generøst interiør

Nyd den gode plads i den nye KIA Niro Plug-in Hybrid. Den rummelige kabine er spækket med features, der optimerer komforten og fleksibiliteten. Fx 8-vejs elektrisk indstilleligt førersæde (ekstraudstyr). Find den perfekte siddeposition med et par klik. Skal du have bagage med? Fold 60:40-splitbagsædet ned for at få mere plads til bagage. Én bil, så mange muligheder.

Bagagerumsplads

Foruden alle de andre fordele byder den nye KIA Niro Plug-in Hybrid på et bemærkelsesværdigt stort bagagerum med en kapacitet på 324 l. Så uanset hvad du skal have med – indkøbsposer, bagage eller din hund, er der plads nok til det hele.

Premium Sound System

Den indbyggede 10.25″ touchskærm giver dig mulighed for at køre op til 3 samtidige applikationer. Din favorit radiostation høres klart og tydeligt med JBL® premium sound system et med Clari-Fi™ tekonologi.

Altid forbindelse med omverdenen

Den nye KIA Niro Plug-in Hybrid understøtter Android Auto™* og Apple CarPlay™* og sørger for, at du er koblet op uden at miste fokus på vejen.4 Hold dig opdateret med KIA’s Connected Services fra TomTom.*5 Få adgang til informationer om fartfælder, vejrudsigter, trafikmeldinger og andet på det 8” store display*6,7

#GOELECTRIC

Hvordan fungerer en Plug-in-Hybrid?

En Plug-In Hybrid har to drivlinjer, og kan oplades. Se mere

Rækkevidde

En Plug-In Hybrid har ingen begrænsninger kun fordele. Se mere

HENVEND DIG VEDR. DENNE BIL

DET MED SMÅT

Der kan forekomme billeder som indeholder kombinationer og produkter som ikke er til salg hos danske Kia forhandlere, herunder Erling Høi-Nielsen A/S. De viste modeller kan være vist med monteret ekstraudstyr. Priser er inkl. levering.

* Ekstraudstyr.

** Kun ved DCT gearkasse

Opladningstid: Fra 2,7 t.
Opladningstiden er afhængig af el-installationens tilslutnings kapacitet og kan derfor variere.

(1) KIA’s 7 års/150.000 km fabriksgaranti
Gælder i alle EU-lande (plus Norge, Schweiz, Island og Gibraltar) i henhold til lokale vilkår og betingelser.

(2) KIA’s 7 års kortopdateringer
Som en del af vores omfattende kvalitetsløfte tilbydes der én kortopdateringer om året til alle nye KIA modeller med fabriksmonteret navigationssystem. Et unikt tilbud, der betyder, at dit navigationssystem altid er opdateret.
Programmet gælder kun nye KIA biler med fabriksmonteret navigationssystem købt efter den 28. februar 2013. Programmet med 7 års kortopdatering består af seks kortopdateringer (en gang årligt), da KIA biler allerede fra fabrikken leveres med det nyeste kortmateriale. Garantien på navigationssystemet påvirkes ikke som følge af dette program. KIA bærer ikke ansvaret for kvaliteten af de kortdata, som kommer fra kortdataleverandøren.

(3) Clari Fi™-teknologi
JBL® soundsystemet omfatter Clari Fi™-teknologi. Der mistes digitale informationer, når filer komprimeres til mp3-format. Clari Fi™-teknologien hjælper med at genoprette de mistede høje/lave musiktoner og forbedrer musikkvaliteten.

(4) Android Auto™ og Apple CarPlay™
Den nye KIA Niro Plug-in Hybrid er kompatibel med Apple CarPlay™ og Android Auto™. Android Auto™ er konstrueret til at fungere med Android-telefoner med Lollipop 5.0 eller nyere (Android Auto er pt. ikke klar i Danmark). Apple CarPlay™ er tilgængelig til iPhone 5 eller nyere. Begge systemer har stemmebetjening, så føreren hele tiden kan holde hænderne på rattet og øjnene på vejen. Apple CarPlay™ er et registreret varemærke tilhørende Apple Inc. Android Auto™ og andre mærker er registrerede varemærker tilhørende Google Inc.

(5) KIA’s Connected Services
Serviceydelserne er uden omkostninger i 7 år, efter at navigationssystemet første gang har oprettet forbindelse til det mobile netværk.

(6) TomTom-tjeneste til advarsel om fotofælder
De fleste regeringer og lokale myndigheder er enige om, at TomTom-tjenesten til advarsel om fotofælder gør kørslen mere sikker. Hos TomTom overholder man gældende lovgivning i de enkelte lande og tilpasser sig om nødvendigt til deres praksis.

(7) Der kræves en smartphone med dataabonnement for at aktivere disse services.
Most governments and local authorities agree that the TomTom Speed Camera service makes driving safer. TomTom complies with local legislation and where necessary adapts its practice. Click here for general regulations

(8) Automatisk nødbremsesystem (AEB)
Automatisk nødbremsesystem (AEB) er et assistentsystem og fritager ikke føreren fra hans eller hendes ansvar for sikker betjening af bilen til enhver tid. Føreren skal stadig tilpasse sin kørestil til vedkommendes personlige køreevner, lovgivningen og de generelle vej- og trafikforhold. AEB er ikke konstrueret til selv at køre bilen. Se instruktionsbogen for yderligere informationer.

(9) Trådløst opladningssystem til smartphones
Den trådløse oplader er kompatibel med telefoner med Qi-teknologi eller adapter.

(10) Kapacitetsgaranti, HEV/PHEV Højspændingsbatteri
KIA´s lithium Ion højspændingsbatterier er fremstillet sådan, at de ved almindelig brug sikrer problemfri brug i mange år. KIA garanterer, at batteriet har en sundhedstilstand (SOH) på minimum 65% (målt med KIA´s specialudstyr) i en periode på 7 år eller 150.000 km., hvilket som indtræffer først, regnet fra bilens første ibrugtagnings-/registreringsdato. For at sikre optimal brug og længst mulig levetid af højspændingsbatteriet skal bilen betjenes, som beskrevet i bilens instruktionsbog.

Leave a Reply

© 2020 Erling Høi-Nielsen