OVERBLIK

Kia Niro Hybrid

KONTAKT EN RÅDGIVER

Design

En forførende front

Et blik på den sportslige frontspoiler giver et hint om hybrid-crossoverens progressive design. Iøjnefaldende vertikale luftindtag giver et sportsligt look og øger aerodynamikken. Tagrælinger (modelafhængigt udstyr), en høj hoftelinje og 16” alufælge fuldender pakken (de viste fælge på denne side er 18″ og føres ikke som standardudstyr i Danmark).

Rummeligt interiør

Intelligent design – den nye KIA Niro giver dig masser af plads til at føle dig hjemme. I komfort og stil. Fra lædersæder til opvarmede for- og bagsæder samt ventilerede forsæder (modelafhængigt udstyr/ekstraudstyr). Nem indstilling af førersædet, så du altid sidder korrekt. Så er du altid frisk, når du kommer frem til din destination.

ALSIDIGHED
& RUMMELIGHED

En hightech-kabine

Fra førersædet har du overblik over alle betjeningselementer og displays. Her kan du se alle nødvendige informationer om hybridsystemet, navigations*- og infotainmentsystemet. Uden rod og uden at blive distraheret.

Slap af i bilen

Der er langt fra trangt i den nye KIA Niro. Du og din co-pilot kan nyde klassens bedste benplads og lofthøjde. Når du har sat dig bag rattet, kan du nemt indstille det 8-vejs eldrevne førersæde (Ekstraudstyr) til den perfekte position. Selv dine højeste venner kan læne sig tilbage og føle sig godt tilpas på bagsædet, hvor der er god plads.

Plads nok til alle

Se selv, hvor rummelig og alsidig den nye KIA Niro er. Med stor bagagerumskapacitet og en fleksibel og alsidig pladsudnyttelse. Og glem ikke den gode plads ved bagsæderne. Med så meget plads er det nemt for alle at komme ind og ud af bilen.

Maksimal bagagekapacitet

Hvis pladsen er vigtig, har du masser af muligheder i den nye KIA Niro. Batteriet er gemt væk under bagsæderne, så du kan glæde dig over en bagagerumskapacitet på 427 l. For at opnå størst mulig bagagerumskapacitet og fleksibilitet kan bagsæderyglænene klappes ned i forholdet 60:40, og de kan klappes helt fladt ned, så du får en bagagerumskapacitet på 1.425 l.

HYBRID
TEKNOLOGI

Udforsk hybridteknologien

Den nye KIA Niro er meget mere end en bil. Fra lave emissionstal og lavt brændstofforbrug til nem vedligeholdelse og 7 års garanti – selv på batteriet (dog ikke 12V driftsbatteriet). Alsidig til alle behov, adræt for garanteret køreglæde. Oplev, hvad der gør den til noget helt særligt.

Effektiv hybridkørsel

Fremragende brændstofeffektivitet er blot endnu et punkt, hvor denne crossover er banebrydende – uanset kørselssituationen. Oplev, hvordan den elegant tilpasser sig landskabet. Og giver kørekomfort i topklasse.

Parallelt hybridsystem

Den nye KIA Niro skifter umærkeligt mellem benzin- og eldrift – eller bruger begge systemer sammen. Systemet til genindvinding af bremseenergi udnytter den kinetiske energi til opladning af batteriet. Den leverer også en samlet ydelse på 141 hk.

INFOTAINMENT &
OPKOBLINGSMULIGHEDER

10,25″ multimedie & navigation

Navigationssystemet med 10,25” touchscreen omfatter som standard Bluetooth med mulighed for flere tilslutninger, så personerne i bilen kan tilslutte to mobile apparater på samme tid, og Apple CarPlay og Android Auto. Med den avancerede funktion med opdelt skærmbillede kan brugerne betjene eller overvåge forskellige features på samme tid, og skærmen kan tilpasses individuelt med en række forskellige widgets. Det giver føreren mulighed for at have et enkelt display (fx navigation eller information om drivlinjen) eller kombinere flere elementer på skærmen på samme tid. Det betyder, at føreren kan følge navigationsanvisninger eller holde høje med energiflowet i hybriddrivlinjen, mens passagererne samtidigt kan vælge deres yndlingssange eller tjekke vejrudsigten. Niro-modellerne tilbydes også med det nuværende infotainmentsystem med 8,0” touchscreen.

KIA Connected Servies

KIAs Connected Services med teknologi fra TomTom med Android Auto™ og Apple CarPlay™ og Apple CarPlay™.6,7 Hold dig opdateret med real time-informationer om vejr, trafik og hastighedsgrænser.8

(Der kræves en smartphone med dataabonnement for at aktivere disse services, samt bilen skal være udstyret med et originalt navigationsanlæg)

Trådløs mobiltelefonoplader

Lavt batteriniveau? Det er ikke noget problem. Du skal bare placere din smartphone på bakken i midterkonsollen. Nu bliver den opladet. Ingen kabler – ingen tilslutninger!5

(Trådløs mobiltelefon oplader er modelafhængigt udstyr)

HENVEND DIG VEDR. DENNE BIL

DET MED SMÅT

Der kan forekomme billeder som indeholder kombinationer og produkter som ikke er til salg hos danske Kia forhandlere, herunder Erling Høi-Nielsen A/S. De viste modeller kan være vist med monteret ekstraudstyr. Priser er inkl. levering.

* Ekstraudstyr

(2) Drive Wise-teknologier
Drive Wise-teknologier er assistentsystemer og fritager ikke føreren fra hans eller hendes ansvar for sikker betjening af bilen til enhver tid. Føreren skal stadig tilpasse sin kørestil til vedkommendes personlige køreevner, lovgivningen og de generelle vej- og trafikforhold. Drive Wise-teknologierne er ikke konstrueret til selv at køre bilen. Se instruktionsbogen for yderligere informationer.

(3) Automatisk nødbremsesystem
Automatisk nødbremsesystem (AEB) er et assistentsystem og fritager ikke føreren fra hans eller hendes ansvar for sikker betjening af bilen til enhver tid. Føreren skal stadig tilpasse sin kørestil til vedkommendes personlige køreevner, lovgivningen og de generelle vej- og trafikforhold. AEB er ikke konstrueret til selv at køre bilen. Se instruktionsbogen for yderligere informationer.

(4) Clari Fi™-teknologi
JBL® soundsystemet omfatter Clari Fi™-teknologi. Der mistes digitale informationer, når filer komprimeres til mp3-format. Clari Fi™-teknologien hjælper med at genoprette de mistede høje/lave musiktoner og forbedrer musikkvaliteten.

(5) Trådløst opladningssystem til smartphones
Den trådløse oplader er kompatibel med telefoner med Qi-teknologi eller adapter.

(6) KIA’s Connected Services med teknologi fra TomTom
Serviceydelserne er uden omkostninger i 7 år, efter at navigationssystemet første gang har oprettet forbindelse til det mobile netværk.

(7) Android Auto™ og Apple CarPlay™
Den nye KIA Niro er kompatibel med Apple CarPlay™ og Android Auto™. Android Auto™ er konstrueret til at fungere med Android-telefoner med Lollipop 5.0 eller nyere. Apple CarPlay™ er tilgængelig til iPhone 5 eller nyere. Begge systemer har stemmebetjening, så føreren hele tiden kan holde hænderne på rattet og øjnene på vejen. Apple CarPlay™ er et registreret varemærke tilhørende Apple Inc. Android Auto™ og andre mærker er registrerede varemærker tilhørende Google Inc. Click here for general regulations

(8) TomTom-tjeneste til advarsel om fotofælder
De fleste regeringer og lokale myndigheder er enige om, at TomTom-tjenesten til advarsel om fotofælder gør kørslen mere sikker. Hos TomTom overholder man gældende lovgivning i de enkelte lande og tilpasser sig om nødvendigt til deres praksis.

(9) KIA’s 7 års/150.000 km fabriksgaranti
Gælder i alle EU-lande (plus Norge, Schweiz, Island og Gibraltar) i henhold til lokale vilkår og betingelser.

(10) KIA’s 7 års kortopdateringer
Som en del af vores omfattende kvalitetsløfte tilbydes der én kortopdateringer om året til alle nye KIA modeller med fabriksmonteret navigationssystem. Et unikt tilbud, der betyder, at dit navigationssystem altid er opdateret.
Programmet gælder kun nye KIA biler med fabriksmonteret navigationssystem købt efter den 28. februar 2013. Programmet med 7 års kortopdatering består af seks kortopdateringer (en gang årligt), da KIA biler allerede fra fabrikken leveres med det nyeste kortmateriale. Garantien på navigationssystemet påvirkes ikke som følge af dette program. KIA bærer ikke ansvaret for kvaliteten af de kortdata, som kommer fra kortdataleverandøren.

(11) Kapacitetsgaranti, HEV/PHEV Højspændingsbatteri
KIA´s lithium Ion højspændingsbatterier er fremstillet sådan, at de ved almindelig brug sikrer problemfri brug i mange år. KIA garanterer, at batteriet har en sundhedstilstand (SOH) på minimum 65% (målt med KIA´s specialudstyr) i en periode på 7 år eller 150.000 km., hvilket som indtræffer først, regnet fra bilens første ibrugtagnings-/registreringsdato. For at sikre optimal brug og længst mulig levetid af højspændingsbatteriet skal bilen betjenes, som beskrevet i bilens instruktionsbog.

Leave a Reply

© 2020 Erling Høi-Nielsen