OVERBLIK

Kia e-Soul

KONTAKT EN RÅDGIVER

Design

Den smarte elbil

Moderne linjer, friske farver og hightech-detaljer får den nye KIA e-Soul til at skille sig ud fra mængden. Vælg mellem syv karrosserifarver i samme nuance og syv tofarvede kombinationer med forskellige farver på karrosseri/tag og sidespejle. Specielle 17” aluminiumsfælge fuldender det elektriske look.

Individuel komfort

Her er der masser af plads til, at du selv kan definere din komfort, stil og farve. En særlig stemningsbelysning ændrer sig i takt med din musik og afspejler metallakkens farve i rød, grøn eller guldfarve. Læderindtrækket tilfører elegance til de opvarmede og ventilerede forsæder og opvarmede bagsæder.

Se de lyse sider

Når det gælder belysning, er den nye KIA e-Soul fuld af godt humør. Den har full-LED-forlygter med LED-dagskørelys, LED-tågeforlygter og LED-kombinationsbaglygter. Vil du have mere? Der er også LED-blinklys i de elektrisk indklappelige sidespejle i sort højglans. Se, og bliv set!

Rendyrket sjov!

Slut med at lede efter tankstationer, slut med olieskift og støjende og vibrerende motorer og helt slut med emissioner. Med den nye KIA e-Soul får du i stedet lang rækkevidde med nem opladning og øjeblikkelig acceleration – i en moderne atmosfære, hvor kun lyden fra din musik er høj.

ELEKTRISK HVERDAG

Imponerende stilhed

Glæden ved at køre i en komplet eldrevet bil spoleres ikke af motorstøj og vibrationer. Du skal ikke skifte gear: Men nyd istedet den omgående acceleration. Det elektriske drejningsmoment sender dig fra 0-100 km/h på kun 7,9 sek. Den nye KIA e-Soul har en tophastighed på 167 km/h.5

Nem opladning

Brug den kombinerede opladningstilslutning til normal opladning og lynopladning derhjemme eller ved en offentlig ladestation med kombineret opladningssystem (CCS) får du opladningshastighed fra 54 min (20 til 80% på en min. 80kW ladestander3). Du får ekstra komfort, fordi du kan programmere opladningen. Bilen har endda en vinterindstilling, som opvarmer batteriet og dermed gør det så effektivt som muligt.

* Programmering af opladning via. app er ikke tilgængelig i Danmark.
** For at beskytte batteriet oplades der med max 80 kW

ELEKTRISK KØREOPLEVELSE

Vælg din rækkevidde

Det store 64 kWh-batteri har en rækkevidde på op til 452 km på en enkelt opladning.2. Den mindre 39,2 kWh-batteripakke giver bilen en rækkevidde på op til 276 km. 2, og uanset hvilket batteri du vælger, er det omfattet af KIAs unikke garanti på 7 år. 4

Køreprogrammer

Vælg mellem køreprogrammerne Eco+, Eco, Comfort og Sport. I de enkelte køreprogrammer ændres niveauet af energiforbrug og præstationer: Systemet tilpasser drejningsmoment, hastighed, regenerering og klimaindstillinger til dine præferencer.

Intelligent renegerende opbremsning

Når du sætter farten ned, genindvinder det regenererende bremsesystem en del af bilens kinetiske energi og fører den tilbage til bilens batteri. Når den intelligente fartpilot (SCC) er aktiveret, tilpasses niveauet af regenererende opbremsning til det forankørende køretøjs hastighed. Hvis du vælger ”en-pedal-funktion”, kan du bremse ved blot at løfte foden fra speederen.

Driftsindstilling

Driftsindstillingen er en sjælden feature i elbiler: den gør det muligt for dig at bruge det kraftfulde batteri uden at starte bilens motor. Du kan bruge det til USB, 12 V-stik, kabinelys og betjening af audiosystemet og klimaanlægget.

HENVEND DIG VEDR. DENNE BIL

DET MED SMÅT

Der kan forekomme billeder som indeholder kombinationer og produkter som ikke er til salg hos danske Kia forhandlere, herunder Erling Høi-Nielsen A/S. De viste modeller kan være vist med monteret ekstraudstyr. Priser er inkl. levering.

(*) Modelafhængigt ekstraudstyr

(1) En rækkevidde på op til 452 km med 64 kWh-batteri

(2) WLTP test

KIA e-Souls værdier er blevet testet i henhold til den nye WLTP-testcyklus (Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure).


(3) Opladningstid

* 64 kWh-batteripakke/150 kW-elmotor: Lynopladning på 50kW ladestander fra 75 min. (0 til 80 % opladning) & lynopladning på en min. 80kW ladestander fra 54 min. (0 til 80 % opladning) Normal opladning på 7,2kW wallboks fra 9,35 timer (0 til 100 % opladning) & Normal opladning på 3,7kW wallboks fra 19,10 timer (0 til 100 % opladning) For at beskytte batteriet oplades der med max 80 kW* 39,2 kWh-batteripakke/100 kW-elmotor: Lynopladning på min. 50kW ladestander fra 57 min. (0 til 80 % opladning) & lynopladning på 80kW ladestander fra 54 min. (0 til 80 % opladning) Normal opladning på 7,2kW wallboks fra 6,10 timer (0 til 100 % opladning) & Normal opladning på 3,7kW wallboks fra 12,20 timer (0 til 100 % opladning)
For at beskytte batteriet oplades der med max 80 kW


(4) 7-års garanti

Maks. 150.000 km garanti på bilen. Gælder i alle EU-lande (plus Norge, Schweiz, Island og Gibraltar). Afvigelser fra gældende garantibetingelser, fx for lak og udstyr, i henhold til lokale vilkår og betingelser.


(5) Hastighedstal

“KIA e-Soul med 64 kWh-batteri accelererer fra 0-100 km/h på 7,6 sek., og den har en tophastighed på 167 km/h. Med 39,2 kWh-batteri accelererer den fra 0-100 km/h på 9,7 sek. og har en tophastighed på 156 km/h.

Leave a Reply

© 2020 Erling Høi-Nielsen