OVERBLIK

Kia Sorento

KONTAKT EN RÅDGIVER

Design

100% elektrisk – 100% fantastisk

Oplev en verden af intelligent komfort og fantastiske oplevelser. Den nye KIA e-Niro giver dig øjeblikkelig acceleration, nem opladning og lang rækkevidde. Alt sammen i en komfortabel, rummelig, flot og ekstremt støjsvag kabine. Og helt uden emissioner. Bæredygtig mobilitet har aldrig været bedre.

To rækkevidder til to forskellige livsstile

Vælg det ideelle batteri, som passer til din livsstil. Førere, der kører langt, kan vælge en 64 kWh-batteripakke med en rækkevidde på op til 455km på en enkelt opladning 2.3 Personer, der fortrinsvis kører i byerne, kan vælge en 39,2 kWh-batteripakke med en rækkevidde på op til 312 km.2

Komfortabel opladning

Du kan bruge den kombinerede tilslutning til normal opladning og lynopladning derhjemme eller ved en af de mange offentlige ladestationer i Europa. Du kan se batteriets ladetilstand på instrumentpanelet, selv når du befinder dig udenfor bilen.

*For at beskytte batteriet oplades der med max 80 kW

Rummelighed & alsidighed

Plads er en luksus, som alle kan nyde i den nye KIA e-Niro med en høj siddeposition til føreren og komfortabel lofthøjde og benplads til fire passagerer. Bagagerummet rummer 451 l, hvilket er mere end de fleste elbiler. Bagsædet kan klappes fladt ned i forholdet 60:40, og så rummer bagagerummet 1.405 l.

En elektrificeret crossover

Den nye KIA e-Niro har en dynamisk tilstedeværelse på vejen. Den kombinerer på intelligent vis udstyr som tagrælinger* med de aerodynamiske egenskaber med en lukket frontgrill. Specielle luftindtag med pilformet LED-dagskørelys og blå højdepunkter udsender et klart statement: Den er eldrevet.

Oplev en moderne kabine

Alle de informationer, du har brug for, som fx rækkevidde, batteriopladning og strømforbrug vises tydeligt i den 7” LCD-instrumentenhed og på navigationssystemets 8” touchscreen*. Midterkonsollen rummer intuitive instrumenter som shift by-wire-gearvælgeren og den elektriske parkeringsbremse. Du kan endda sætte stemningen ved at vælge mellem forskellige farver ambientebelysning*.

Lang garanti

Der er ikke brug for olieskift og justeringer, så KIA e-Niro kræver ikke meget vedligeholdelse. Og glem ikke: Du nyder godt af trygheden med vores 7 års garanti, som gælder hele bilen inklusiv batteriet, se specifikation og detaljer omkring KIA´s garantier og dækning heraf i bilens servicehæfte ”Garanti & Service”.

ELEKTRISK
KØREOPLEVELSE

Oplev en verden af stilfærdig komfort

Oplev et lavt støjniveau, som de fleste konventionelle biler slet ikke kan matche. Den nye KIA e-Niro er ikke kun støjsvag, fordi den er komplet eldrevet. Vi har også optimeret kabinen for yderligere at dæmpe støj og vibrationer. Bare sæt dig ind, og luk omverdenen ude.

Intelligent regenererende opbremsning

Du kan vælge mellem fire niveauer af regenererende opbremsning til opladning af bilens batteri med kinetisk energi. Et af niveauerne tillader bilen at bremse hver gang du fjerner foden fra speederen. Kombineret med intelligent fartpilot kan den regenererende opbremsning tilpasse regenerationen til det forankørende køretøjs hastighed.

Dynamisk acceleration

Mærk glæden ved ren elektrisk power. Du skal ikke gasse op og rode med gear: Du skal bare nyde den øjeblikkelige acceleration. Det elektriske drejningsmoment sender dig fra 0-100 km/h på kun 7,8 sek.

4 køreindstillinger

Med de fire markant forskellige køreindstillinger kan du skræddersy din køreoplevelse. Eco+ holder energiforbruget på et minimum. Eco prioriterer rækkevidde over præstationer. Comfort gør hverdagskørslen nem. Sport prioriterer præstationer og giver en dynamisk køreoplevelse.

OPKOBLINGS-
MULIGHEDER

8″ navigationssystem og premium soundsystem

Navigationssystemets 8” touch screen* er tydelig og nem at betjene, og den viser ruter, genveje og andre nyttige informationer. Den giver dig også mulighed for at betjene JBL® premium-soundsystemet med otte højttalere og Clari-Fi™-teknologi*.6 Med 7 års kortopdateringer7 er dit system altid opdateret år efter år.

Kia Connected Services

KIA Connected Services med teknologi fra TomTom Live* Services8 giver dig adgang til informationer om ladestationer, fartfælder, vejr, trafik, parkering og meget andet på den 8” touch screen*.9

Apple CarPlay

Apple CarPlay™* er tilgængelig, så du kan være opkoblet og velinformeret, mens du fokuserer på vejen.10

Trådløs mobiltelefonopladning

Er din smartphone ved at løbe tør for strøm? Her er løsningen: Bare læg telefonen på bakken i midterkonsollen. Så oplades telefonen, mens du kan fokusere på vejen forude. Du skal ikke slås med kabler eller stik!*11

#GOELECTRIC

Hvor langt kan jeg køre på en opladning?

Rækkevidden passer til de flestes behov og livsstil. Se mere 

Hvor lang tid tager det at oplade?

Ladetiden afhænger af hvilken ladetype du benytter. Se mere

Hvordan oplader jeg batteriet?

Hvilket stik og hvor kan jeg oplade? Mulighederne er mange. Se mere

Hvad gemmer der sig i motorrummet?

Se med når KIA’s tekniske chef Lars gennemgår motorrummet. Se flere videoer

HENVEND DIG VEDR. DENNE BIL

DET MED SMÅT

Der kan forekomme billeder som indeholder kombinationer og produkter som ikke er til salg hos danske Kia forhandlere, herunder Erling Høi-Nielsen A/S. De viste modeller kan være vist med monteret ekstraudstyr. Priser er inkl. levering.

* Ekstraudstyr

** Kun ved DCT gearkasse

(1) En rækkevidde på op til 455 km med 64 kWh-batteri
Angivelsen af rækkevidden er baseret på den nye KIA e-Niro med 64 kWh-batteri.

(2) WLTP-test
KIA e-Niros værdier er blevet testet i henhold til den nye WLTP-testcyklus (Worldwide Harmonized Light vehicle Test Procedure).

(3) Opladning på 42 min.
Opladningstiden gælder opladning med min. 80 kW-jævnstrømsoplader fra 20 % til 80 % af opladningskapaciteten.
For at beskytte batteriet oplades der med max 80 kW

(4) Hastighedsangivelser
KIA e-Niro med 64 kWh-batteri accelererer fra 0-100 km/h på 7,8 sek., og den har en tophastighed på 167 km/h. Med 39,2 kWh-batteri accelererer den fra 0-100 km/h på 9,8 sek. og har en tophastighed på 155 km/h.

(5) DRIVE WiSE-teknologier
DRIVE WiSE-teknologier er assistentsystemer og fritager ikke føreren fra hans eller hendes ansvar for sikker betjening af bilen til enhver tid. Føreren skal stadig tilpasse sin kørestil til vedkommendes personlige køreevner, lovgivningen og de generelle vej- og trafikforhold. DRIVE WiSE-teknologierne er ikke konstrueret til selv at køre bilen. Se instruktionsbogen for yderligere informationer.

(6) Clari-Fi™ teknologi
JBL®-soundsystemet omfatter Clari-Fi™-teknologi. Der mistes digitale informationer, når filer komprimeres til mp3-format. Clari-Fi™-teknologien hjælper med at genoprette de mistede høje/lave musiktoner og forbedrer musikkvaliteten.

(7) 7 års kortopdateringer
Programmet gælder kun nye KIA biler med fabriksmonteret LG-navigationssystem købt efter den 28. februar 2013. Arbejdsløn kan pålægges på servicestedet for den tid, der medgår til at udføre opdateringen. Programmet med 7 års kortopdatering består af seks kortopdateringer, da KIA biler allerede fra fabrikken leveres med det nyeste kortmateriale. Garantien på navigationssystemet påvirkes ikke som følge af dette program. KIA bærer ikke ansvaret for kvaliteten af de kortdata, som leveres af kortdataleverandøren her.

(8) KIA Connected Services med teknologi fra TomTom Live Services
Tjenesterne er gratis i 7 år efter første forbindelse mellem navigationssystemet og det mobile netværk. Hvis den første tilslutning ikke sker lige efter købet, reduceres varigheden med det tidsrum, der svarer til tiden mellem købet og første forbindelse. Der kræves en smartphone med dataabonnement for at aktivere disse services.

(9) TomTom-tjeneste til advarsel om fotofælder
De fleste regeringer og lokale myndigheder er enige om, at TomTom-tjenesten til advarsel om fotofælder gør kørslen mere sikker. Hos TomTom overholder man gældende lovgivning i de enkelte lande og tilpasser om nødvendigt sin praksis. Klik her for at se de generelle bestemmelser.

(10) Android Auto™ og Apple CarPlay™
KIA e-Niro er kompatibel med Apple CarPlay™ og Android Auto™. Android Auto™ er konstrueret til at fungere med Android-telefoner med Lollipop 5.0 eller nyere. Apple CarPlay™ er tilgængelig til iPhone 5 eller nyere. Begge systemer har stemmebetjening, så føreren hele tiden kan holde hænderne på rattet og øjnene på vejen. Apple CarPlay™ er et registreret varemærke tilhørende Apple Inc. Android Auto™ og andre mærker er registrerede varemærker tilhørende Google Inc.

(11) Trådløst opladningssystem til mobiltelefoner
Den trådløse oplader er kompatibel med telefoner med Qi-teknologi eller adapter.

(12) 7 års garanti
Maks. 150.000 km garanti på bilen. Gælder i alle EU-lande (plus Norge, Schweiz, Island og Gibraltar). Afvigelser fra gældende garantibetingelser, fx for lak og udstyr, i henhold til lokale vilkår og betingelser.

(13) Kapacitetsgaranti, EV Højspændingsbatteri
KIA´s lithium Ion højspændingsbatterier er fremstillet sådan, at de ved almindelig brug sikrer problemfri brug i mange år. KIA garanterer, at batteriet har en sundhedstilstand (SOH) på minimum 65% (målt med KIA´s specialudstyr) i en periode på 7 år eller 150.000 km., hvilket som indtræffer først, regnet fra bilens første ibrugtagnings-/registreringsdato. For at sikre optimal brug og længst mulig levetid af højspændingsbatteriet skal bilen betjenes, som beskrevet i bilens instruktionsbog.

Leave a Reply

© 2020 Erling Høi-Nielsen