CeedSwLogo

OVERBLIK

Kia Ceed SW

KONTAKT EN RÅDGIVER

Design

Udvid din horisont

KIA Ceed Sportswagon giver dig bedre plads til at nyde din dag. Den har fortjent Sportswagon-emblemet takket være kombinationen af et selvsikkert, atletisk design og masser af alsidig plads og dynamiske køreoplevelser. Gør dig klar til en begejstrende køreoplevelse.

Dynamisk eksteriør

KIA Ceed Sportswagon deler hatchback’ens atletiske fremtoning. 2-lags kølergrill, full LED-forlygter* og “Ice-Cube” LED-dagskørelys og -tågeforlygter giver bilen en markant front. Den sportslige lave profil fremhæves af kromlister omkring sideruderne, og de elegante tagrælinger giver dig frihed til at montere det ekstraudstyr, du har brug for.

Ny synlighed

De iøjnefaldende baglygter med LED*-dagskørelys gør din bil mere synlig og genkendelig i gadebilledet. Det iøjnefaldende design er en signaturfeature for KIA Ceed-familien. LED-blinklys* (tre felter) er integreret i lygterne og fremhæver bilens bredde. På bilens front finder du full LED-forlygter med ”ice cube” LED-dagskørelys og aut. fjernlysassistent (HBA).

Et generøst interiør

Alt er designet med fokus på føreren. Den 12,3″ komplet digitale instrumentenhed (ekstraudstyr) og navigationssystemets 10,25″ touchscreen (modelafhængigt ekstraudstyr) er perfekt integreret i instrumentpanelets horisontale design. Alle de informationer, du har brug for, vises i høj opløsning – inklusive navigationsanvisninger, audioinformationer, telefonopkald og meget andet.
Style ekstraudstyret omfatter sort og gråt indtræk i stof og kunstlæder eller komplet sort læderindtræk, som giver den mest raffinerede finish.

PERFORMANCE

Højtydende motorer

Du kan vælge mellem benzin- og dieselmotorer med en ydelse fra 100-140 hk. Alle motorer overholder den nyeste Euro 6d TEMP-emissionsstandard. Alle benzinmodeller med turbolader er som standard udstyret med benzinpartikelfilter, og dieselmodellerne er udstyret med et avanceret SCR-system.

Sportslig gearkasse

Vælg en letgående 6-trins manuel gearkasse eller KIAs 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse (DCT), som byder på endnu mere sportslighed og effektivitet. Med Drive Mode Select (DMS)9 (ekstraudstyr) kan du skræddersy din køreoplevelse: Du skal bare trykke på Sport for at få styrket ydelsen og responsen. Gearskiftekontakter på rattet giver dig maksimale præstationer og maksimal kontrol.

Køreegenskaber med stor respons

Det uafhængige hjulophæng giver dig adræt kørerespons og byder på en ændret affjedrings- og støddæmperkarakteristik og et hurtigt reagerende styretøj, som fuldender KIA Ceeds sportslige køreegenskaber.

ALSIDIGHED
& KOMFORT

Rummelighed

Den store bagagerumskapacitet på 625 l kan hurtigt udvides til imponerende 1.694 l, når du klapper bagsæderne ned. Der er også to opbevaringsrum under bagagerumsbunden, hvor du kan skjule mindre genstande fra nysgerrige blikke. Mere plads i din dagligdag!

Intelligente funktioner

Den intelligente elektriske bagklap* åbner automatisk, når du nærmer dig bilens bagende med den intelligente nøgle* i din lomme eller taske – det er dejligt, når du har hænderne fulde. Den intelligente nøgle låser bilen op, hvorefter du kan starte bilen med start-stopknappen til motoren. Systemet omfatter også fjernbetjent lukning af ruderne.

Alsidighed

KIA Ceed Sportswagon er ekspert, når det gælder om at give dig plads. Du kan klappe bagsæderne fladt ned blot ved at bruge grebet i bagagerummet. Takket være 40:20:40-splitbagsædet (ekstraudstyr) kan pladsen bagi tilpasses til dine behov – perfekt til transport af sportsudstyr eller andre lange genstande. Tagrælingerne hjælper dig med at få plads til det hele, og en sikkerhedsadskillelse og net fås også, så sikkerheden er i top.

Førerkomfort

Glemt alt om vejret. Alle sæderne kan hurtigt opvarmes* på de kolde dage, og det samme gælder rattet og forruden. Forsæderne kan også ventileres* på de varme dage. Den intelligente parkeringsassistent (SPA)* hjælper dig på plads i enhver parkeringsbås: Bakkameraet viser dynamiske hjælpelinjer på bilens touchscreen, så du bliver guidet på plads.

SIKKERHED
& TEKNOLOGI

Vognbaneassistent (LKA)

Vognbaneassistenten (LKA) bruger et kamera monteret øverst på forruden til at overvåge vognbanemarkeringerne: hvis din bil utilsigtet begynder at forlade den valgte vognbane, advarer systemet dig, og det styrer endda bilen tilbage i vognbanen.

Intelligent fartpilot (SCC)

Ved hjælp af et kamara og en radar tilpasser den intelligente fartpilot (SCC) med Stop and Go (ekstraudstyr kun med SCC) både bilens hastighed og afstanden til det forankørende køretøj.7 Hvis det forankørende køretøj sætter hastigheden op, accelererer din nye KIA Ceed Sportswagon op til den indstillede hastighed. Hvis køretøjet foran sætter hastigheden ned, sænker din bil hastigheden eller standser helt, hvis det er nødvendigt, så den indstillede sikkerhedsafstand opretholdes

Lane Following Assist (LFA)

Systemet er et stort skridt i retning af semi-selvkørende biler (ekstraudstyr). LFA styrer acceleration, opbremsning og styring i forhold til de forankørende køretøjer.7 Det gør køkørsel nemmere og mere sikker. Systemet bruger et kamera og radarsensorer til at opretholde en sikker afstand og overvåger vognbanemarkeringerne med henblik på at holde din bil midt i vognbanen.

Ekstra sikkerhed

Advarsel om biler i den blinde vinkel (BCW)* advarer dig med et symbol i sidespejlene, hvis et andet køretøj kører ind i din blinde vinkel. Rear Cross Traffic Collision Warning (RCCW)* er en anden radarbaseret teknologi, som advarer dig om tværgående trafik, når du bakker ud fra en parkeringsplads eller en indkørsel.

Frontassistent til undgåelse af kollisioner (FCA)

FCA registrerer forankørende køretøjer ved hjælp af et kamera og radarsensorer, og du får vist en visuel advarsel, hvis der opstår risiko for en kollision.8 Som ekstraudstyr kan systemet også registrere fodgængere, der krydser vejen. Hvis det sker, bliver du advaret ved hjælp af vibrationer i rattet. Hvis du ikke reagerer, bremser bilen automatisk.

Træthedsregistrering (DAW)

DAW-systemet skal forhindre førere i at køre, når de er trætte eller distraherede. Ved at overvåge ratbetjeningen, betjeningen af blinklyset, accelerationsmønstret og køreturens varighed registrerer systemet det, hvis du mister koncentrationen. Hvis din koncentration bliver dårligere, advarer systemet dig med en visuel advarsel og en advarselslyd.

INFOTAINMENT &
OPKOBLINGSMULIGHEDER

Kia’s Connected Services

Den store 10,25” touchscreen (ekstraudstyr) holder dig opdateret: KIAs Connected Services med teknologi fra TomTom.1 Få adgang til informationer om tankstationer, parkeringspladser, fartfælder, vejrudsigter og andet.2
Navigationssystemet inkluderer 7 års kortopdateringer og live-tjenester.3 Android Auto™ og Apple CarPlay™ holder dig i kontakt med omverdenen, mens du er på farten.4

JBL Premium Sound System

Nyd din yndlingsmusik med fremragende lyd i KIA Ceed, mens du er på farten. Et JBL Premium Sound System (modelafhængigt ekstraudstyr) med otte højttalere og avanceret Clari-Fi™-musikgenoprettelsesteknologi leverer high-definition-lyd i hele din bil.6

Trådløs mobiltelefonoplader

Du behøver ikke at lede efter kabler og stik. Du skal bare placere din kompatible Qi-smartphone på den særlige bakke i midterkonsollen: Så bliver den opladet!*

CEED SW GT LINE

Sportslighed på et nyt niveau

Her er en bil, som ikke er bange for at vise sin sportslige arv. Atletiske udvendige detaljer matches af interiørets høje kvalitet. Oplev en elegant og sofistikeret atmosfære med kvalitetsmaterialer og bløde overflader.

Designet til at inspirere

Den rummelige kabine i den nye KIA Ceed Sportswagon GT Line er klar til at imponere. Med D-formet rat og forskellige typer elegant sædeindtræk, der omfatter stof og kunstlæder, en kombination af sort ruskind og læder til sportssæderne eller den overlegne komfort med komplet læderindtræk og ventilerede sæder. Den sorte loftbeklædning fuldender kabinens sportslige ambiente.

Giv din stil et løft

Den nye KIA Ceed Sportswagon GT Line fanger alles opmærksomhed med det samme med sin dobbelte kølergrill og tågelygter i air blade-stil. 18” diamantslebne aluminiumfælge (ekstraudstyr) understreger bilens kraftfulde look. Og de dobbelte afgangsrør udgør en passende afslutning bag på bilen.

HENVEND DIG VEDR. DENNE BIL

DET MED SMÅT

Der kan forekomme billeder som indeholder kombinationer og produkter som ikke er til salg hos danske Kia forhandlere, herunder Erling Høi-Nielsen A/S. De viste modeller kan være vist med monteret ekstraudstyr. Priser er inkl. levering.

* Ekstraudstyr

(1) Kia’s Connected Services
Serviceydelserne er uden omkostninger i 7 år, efter at navigationssystemet første gang har oprettet forbindelse til det mobile netværk.

(2) TomTom-tjeneste til advarsel om fotofælder
De fleste regeringer og lokale myndigheder er enige om, at TomTom-tjenesten til advarsel om fotofælder gør kørslen mere sikker. Hos TomTom overholder man gældende lovgivning i de enkelte lande og tilpasser sig om nødvendigt til deres praksis. Klik her for at se de generelle bestemmelser.

(3) KIA’s 7 års kortopdateringer
Som en del af vores omfattende kvalitetsløfte tilbydes der én kortopdateringer om året til alle nye KIA modeller med fabriksmonteret navigationssystem. Et unikt tilbud, der betyder, at dit navigationssystem altid er opdateret. Programmet gælder kun nye KIA biler med fabriksmonteret navigationssystem købt efter den 28. februar 2013. Programmet med 7 års kortopdatering består af seks kortopdateringer (en gang årligt), da KIA biler allerede fra fabrikken leveres med det nyeste kortmateriale. Garantien på navigationssystemet påvirkes ikke som følge af dette program. KIA bærer ikke ansvaret for kvaliteten af de kortdata, som kommer fra kortdataleverandøren.

(4) Android Auto™ og Apple CarPlay™
Den nye KIA Ceed Sportswagon er kompatibel med Apple CarPlay™ og Android Auto™. Android Auto™ er konstrueret til at fungere med Android-telefoner med Lollipop 5.0 eller nyere. Apple CarPlay™ er tilgængelig til iPhone 5 eller nyere. Begge systemer har stemmebetjening, så føreren hele tiden kan holde hænderne på rattet og øjnene på vejen. Apple CarPlay™ er et registreret varemærke tilhørende Apple Inc. Android Auto™ og andre mærker er registrerede varemærker tilhørende Google Inc.

(5) Clari-Fi™-teknologi
JBL® soundsystemet omfatter Clari Fi™-teknologi. Der mistes digitale informationer, når filer komprimeres til mp3-format. Clari Fi™-teknologien hjælper med at genoprette de mistede høje/lave musiktoner og forbedrer musikkvaliteten.

(6) DRIVE WiSE-teknologier
DRIVE WiSE-teknologier er assistentsystemer og fritager ikke føreren fra hans eller hendes ansvar for sikker betjening af bilen til enhver tid. Føreren skal stadig tilpasse sin kørestil til vedkommendes personlige køreevner, lovgivningen og de generelle vej- og trafikforhold. Drive Wise-teknologierne er ikke konstrueret til selv at køre bilen. Se instruktionsbogen for yderligere informationer.

(7) Teknologien er kun tilgængelig til modeller med DCT-gearkasse.

(8) Frontassistent til undgåelse af kollisioner (FCA)
Frontassistenten til undgåelse af kollisioner (FCA) er et assistentsystem og fritager ikke føreren fra hans eller hendes ansvar for sikker betjening af bilen til enhver tid. Føreren skal stadig tilpasse sin kørestil til vedkommendes personlige køreevner, lovgivningen og de generelle vej- og trafikforhold. FCA er ikke konstrueret til selv at køre bilen. Se instruktionsbogen for yderligere informationer.

(9) Drive Mode Select
Drive Mode Select (DMS) er kun tilgængeligt til modeller med 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse (DCT).

(10) KIAs 7 års/150.000 km fabriksgaranti
Gælder i alle EU-lande (plus Norge, Schweiz, Island og Gibraltar) i henhold til lokale vilkår og betingelser.

Leave a Reply

© 2020 Erling Høi-Nielsen