OVERBLIK

Kia Ceed SW Plug-in-Hybrid

KONTAKT EN RÅDGIVER

Design

Fremtidsorienteret design

KIAs første europæisk producerede plug-in-hybrid tilføjer en grøn dimension til Ceed Sportswagon PHEV’s atletiske design og rummelighed. Den vil gøre det muligt for de fleste at køre deres daglige køreture og kortere pendlerture på ren el.

Stærke og rene linjer

Aerodynamik og design kombineres i et kraftfuldt moderne match. Den sportslige kofanger og tiger nose-kølergrillen er ikke blot imponerende, men også effektive. 17” diamond cut-aluminiumsfælge (ekstraudstyr) styrker den atletiske profil.

Moderne interiør

I den rummelige kabine er alt indrettet med fokus på føreren. Den 12,3″ * komplet digitale instrumentenhed og navigationssystemets 10,25″ * touchscreen er integreret i instrumentpanelets horisontale design. Informationerne vises i høj opløsning – inklusive navigationsanvisninger, audioinformationer, telefonopkald og meget andet.

*Modelafhængigt merudstyr

Markante LED-lygter

For at opnå maksimalt udsyn er den nye KIA Ceed Sportswagon Plug-in Hybrid som standard udstyret med markante LED-lygter både foran og bagpå og “Ice Cube”-dagskørelys foran. LED-lys bruger mindre energi end andre lyskilder og er dermed ideelt til elektrisk kørsel.

KØREOPLEVELSE

Grøn, økonomisk og dynamisk

Den nye drivlinje kombinerer en litium-polymer-batteripakke på 8,9 kWh, en elmotor på 44,5 kW og en effektiv 1,6-liters GDI-motor (benzinmotor med direkte indsprøjtning) med en 6-trins dobbeltkoblingsgearkasse. Emissionsværdierne er imponerende lave: kun 29 g CO2/km, og den samlede ydelse på 141 hk giver en acceleration fra 0-100 km/h på 10,8 sek.

Moderne hybridløsninger

Regenererende bremseteknologi udnytter kinetisk energi til at oplade batteripakken i påløb og ved opbremsning. Bilens Coasting Guide analyserer din rute, så du kan se, hvornår du bør fjerne foden fra speederen. Virtual Engine Sound System aktiveres i ren eldrift, så fodgængerne bliver opmærksomme på din tilstedeværelse.

Effektive køreindstillinger

Når du vælger indstillingen EV/HEV, forbedres bilens brændstofeffektivitet. Knappen Sport giver bedre respons fra drivlinjen. Den 6-trins dobbeltkoblingsgearkasse gør det muligt at overføre hele ydelsen fra både benzinmotoren og elmotoren parallelt.

SLUT MED ALLE SPEKULATIONER.
BARE KØR

Hvordan fungerer en Plug-in Hybrid?

Hybridbiler drives af en kombination af en forbrændingsmotor og en elmotor. En plug-in-hybrid har et batteri, som kan oplades. Det giver dig mulighed for at oplade bilen fra en ladeboks og giver din bil en ekstra elektrisk rækkevidde på op til 50 km.
Mere om Plug-in Hybridbiler

Hvordan oplader du batteriet?

Der er flere måder at oplade din bils batterier på. Når du køber en Plug-in Hybrid hos KIA, har du mulighed for at få ubegrænset opladning fra Clever. Med Clever Unlimited kan du få installeret en ladeboks hjemme, så du starte hver dag med fuldt batteri. Derudover får du ubegrænset opladning på Danmarks stærkeste netværk – så har du mulighed for at køre og lade, som du vil.
Læs mere om batteriopladning

Hvorfor købe en Plug-in Hybrid?

Det kan være dyrere at købe en plug-in-hybrid i forhold til en tilsvarende bil udelukkende med forbrændingsmotor. Men hvis du regner på de samlede udgifter ved ejerskabet af bilen og faktorer som lavere brændstofudgifter, viser hybridbiler sig at være en mere omkostningseffektiv løsning på lang sigt.

HENVEND DIG VEDR. DENNE BIL

DET MED SMÅT

Der kan forekomme billeder som indeholder kombinationer og produkter som ikke er til salg hos danske Kia forhandlere, herunder Erling Høi-Nielsen A/S. De viste modeller kan være vist med monteret ekstraudstyr. Priser er inkl. levering.

* Ekstraudstyr

** Kun ved DCT gearkasse

(1) DRIVE WiSE-teknologier
DRIVE WiSE-teknologier er assistentsystemer og fritager ikke føreren fra hans eller hendes ansvar for sikker betjening af bilen til enhver tid. Føreren skal stadig tilpasse sin kørestil til vedkommendes personlige køreevner, lovgivningen og de generelle vej- og trafikforhold. DRIVE WiSE-teknologierne er ikke konstrueret til selv at køre bilen. Se instruktionsbogen for yderligere informationer.

(2) Frontassistent til undgåelse af kollisioner (FCA)
Frontassistenten til undgåelse af kollisioner (FCA) er et assistentsystem og fritager ikke føreren fra hans eller hendes ansvar for sikker betjening af bilen til enhver tid. Føreren skal stadig tilpasse sin kørestil til vedkommendes personlige køreevner, lovgivningen og de generelle vej- og trafikforhold. FCA er ikke konstrueret til selv at køre bilen. Se instruktionsbogen for yderligere informationer.

(3) Teknologien er kun tilgængelig til modeller med dobbeltkoblingsgearkasse.

(4) Clari-Fi™-teknologi
JBL®-soundsystemet omfatter Clari-Fi™-teknologi. Der mistes digitale informationer, når filer komprimeres til mp3-format. Clari-Fi™-teknologien hjælper med at genoprette de mistede høje/lave musiktoner og forbedrer musikkvaliteten.

(5) KIA’s 7 års kortopdateringer
Programmet gælder kun nye KIA biler med fabriksmonteret LG-navigationssystem købt efter den 28. februar 2013. Arbejdsløn kan pålægges på servicestedet for den tid, der medgår til at udføre opdateringen. Programmet med 7 års kortopdatering består af seks kortopdateringer, da KIA biler allerede fra fabrikken leveres med det nyeste kortmateriale. Garantien på navigationssystemet påvirkes ikke som følge af dette program. KIA bærer ikke ansvaret for kvaliteten af de kortdata, som leveres af kortdataleverandøren.

(6) KIAS Connected Services med teknologi fra TomTom Live Services
Tjenesterne er gratis i 7 år efter første forbindelse mellem navigationssystemet og det mobile netværk. Hvis den første tilslutning ikke sker lige efter købet, reduceres varigheden med det tidsrum, der svarer til tiden mellem købet og første forbindelse. Der kræves en smartphone med dataabonnement for at aktivere disse services.

(7) Android Auto™ og Apple CarPlay™
KIA ProCeed er kompatibel med Apple CarPlay™ og Android Auto™. Android Auto™ er konstrueret til at fungere med Android-telefoner med Lollipop 5.0 eller nyere. Apple CarPlay™ er tilgængelig til iPhone 5 eller nyere. Begge systemer har stemmebetjening, så føreren hele tiden kan holde hænderne på rattet og øjnene på vejen. Apple CarPlay™ er et registreret varemærke tilhørende Apple Inc. Android Auto™ og andre mærker er registrerede varemærker tilhørende Google Inc.

(8) TomTom-tjeneste til advarsel om fotofælder
De fleste regeringer og lokale myndigheder er enige om, at TomTom-tjenesten til advarsel om fotofælder gør kørslen mere sikker. Hos TomTom overholder man gældende lovgivning i de enkelte lande og tilpasser sig om nødvendigt til deres praksis. Klik her for at se de generelle bestemmelser.

(9) Trådløst opladningssystem til mobiltelefoner
Den trådløse oplader er kompatibel med telefoner med Qi-teknologi eller adapter.

(10) 7-års garanti
Maks. 150.000 km garanti på bilen. Gælder i alle EU-lande (plus Norge, Schweiz, Island og Gibraltar). Afvigelser fra gældende garantibetingelser, fx for lak og udstyr, i henhold til lokale vilkår og betingelser.

Leave a Reply

© 2020 Erling Høi-Nielsen