CeedGTLogo

OVERBLIK

Kia Ceed GT

KONTAKT EN RÅDGIVER

DESIGN

Sæt dit aftryk

Det umiskendelige GT-logo indtager en central rolle på kølergrillen og udstråler en kraftfuld tilstedeværelse. Flotte røde farvedetaljer pryder sideskørterne i sort højglans og de 18” diamond cut-alufælge. Sidst, men ikke mindst, formidler de præstationsorienterede dobbelte afgangsrør lyden fra den kraftfulde 1,6-liters T-GDi-motor.

Vær dristig

Tag fat om det D-formede rat, og oplev rendyrket køreglæde. Interiøret i KIA Ceed GT imponerer med røde kontrastsyninger på sportssædernes indtræk i ruskind og læder, hver gang du sætter dig ind i bilen.

Vis, hvad du kan

KIAs 4-cylindrede 1,6-liters T-GDi-motor med stor respons er den stærkeste motor i Ceed-familien. Den har en ydelse på 204 hk og kan kombineres med en 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse med jævnt og adræt gearskifte. Med gearskiftekontakterne kan du skifte gear ved at vippe med en finger – det giver direkte og dynamisk respons.

TEKNOLOGI &
SIKKERHED

Vognbaneassistent (LKA)

Hvis din KIA Ceed GT begynder at forlade vognbanen, advarer vognbaneassistenten dig og styrer endda også bilen tilbage, så den bliver præcis der, hvor den skal være.

Intelligent fartpilot med Stop & Go

Ved hjælp af bilens radar tilpasser den intelligente fartpilot med Stop and Go (SCC med S&G)* hastigheden og afstanden til det forankørende køretøj. 2 Hvis det forankørende køretøj sætter hastigheden op, accelererer din KIA Ceed GT op til den indstillede hastighed. Hvis køretøjet foran sætter hastigheden ned, sænker din bil hastigheden eller standser helt, hvis det er nødvendigt, så den indstillede sikkerhedsafstand opretholdes.

Lane Following Assist (LFA)

Nu er køkørsel ikke længere så irriterende. Lane Following Assist (LFA)* tilpasser din bils accelerationer, opbremsninger og styring i forhold til de forankørende køretøjer.2 Det semiautomatiske system bruger et kamera og radarsensorer til at opretholde en sikker afstand og overvåger vognbanemarkeringerne med henblik på at holde din bil midt i vognbanen.

Blind Spot Collision Warning (BCW)

Blind Spot Collision Warning (BCW) lets you know if another vehicle enters a blind spot by showing you a symbol in your side mirror. This feature comes with Rear Cross-Traffic Collision Warning (RCCW), which alerts you if there’s traffic in your path when you reverse out of a parking space or driveway.

Frontassistent til undgåelse af kollisioner (FCA)

Frontassistenten til undgåelse af kollisioner (FCA) registrerer forankørende køretøjer ved hjælp af et kamera og radarsensorer, og systemet advarer dig visuelt, hvis der opstår risiko for en kollision.3 Systemet kan også registrere fodgængere, der krydser vejen. Hvis det sker, bliver du advaret ved hjælp af vibrationer i rattet. Bilen bremser automatisk, hvis du ikke reagerer.

Træthedsregistrering (DAW)

Træthedsregistreringssystemet (DAW) hjælper med til at forhindre førere i at køre, når de er distraherede. Ved at overvåge ratbetjeningen, betjeningen af blinklyset, accelerationsmønstret og køreturens varighed registrerer systemet det, hvis du mister koncentrationen. Du bliver advaret visuelt og med en advarselslyd, hvis du virker distraheret eller træt.

INFOTAINMENT &
OPKOBLINGSMULIGHEDER

Navigationssystem med touchscreen

Den 10,25” touchscreen holder dig opdateret: KIAs Connected Services med teknologi fra TomTom Live Services4 giver dig informationer om tankstationer, parkeringspladser, fartfælder, vejrudsigter og andet. Den 8” touchscreen med 7 års kortopdateringer og live services.5 Android Auto™ og Apple CarPlay™ holder dig i kontakt med omverdenen, mens du er på farten.6

JBL Premium Sound System

Nyd din yndlingsmusik med fremragende lyd i KIA Ceed, mens du er på farten. Et JBL Premium Sound System (modelafhængigt ekstraudstyr) med otte højttalere og avanceret Clari-Fi™-musikgenoprettelsesteknologi leverer high-definition-lyd i hele din bil.6

JBL Premium Sound System

Nyd din yndlingsmusik med fremragende lyd i KIA Ceed, mens du er på farten. Et JBL Premium Sound System (modelafhængigt ekstraudstyr) med otte højttalere og avanceret Clari-Fi™-musikgenoprettelsesteknologi leverer high-definition-lyd i hele din bil.6

HENVEND DIG VEDR. DENNE BIL

DET MED SMÅT

Der kan forekomme billeder som indeholder kombinationer og produkter som ikke er til salg hos danske Kia forhandlere, herunder Erling Høi-Nielsen A/S. De viste modeller kan være vist med monteret ekstraudstyr. Priser er inkl. levering.

* Ekstraudstyr

(1) DRIVE WiSE-teknologier
DRIVE WiSE-teknologier er assistentsystemer og fritager ikke føreren fra hans eller hendes ansvar for sikker betjening af bilen til enhver tid. Føreren skal stadig tilpasse sin kørestil til vedkommendes personlige køreevner, lovgivningen og de generelle vej- og trafikforhold. DRIVE WiSE-teknologierne er ikke konstrueret til selv at køre bilen. Se instruktionsbogen for yderligere informationer.

(2) Teknologien er kun tilgængelig til modeller med DCT-gearkasse.

(3) Frontassistent til undgåelse af kollisioner (FCA)
Frontassistenten til undgåelse af kollisioner (FCA) er et assistentsystem og fritager ikke føreren fra hans eller hendes ansvar for sikker betjening af bilen til enhver tid. Føreren skal stadig tilpasse sin kørestil til vedkommendes personlige køreevner, lovgivningen og de generelle vej- og trafikforhold. FCA er ikke konstrueret til selv at køre bilen. Se instruktionsbogen for yderligere informationer.

(4) KIA Connected Services med teknologi fra TomTom live services
Tjenesterne er gratis i 7 år efter første forbindelse mellem navigationssystemet og det mobile netværk. Hvis den første tilslutning ikke sker lige efter købet, reduceres varigheden med det tidsrum, der svarer til tiden mellem købet og første forbindelse.

(5) 7 års kortopdateringer
Programmet gælder kun nye KIA biler med fabriksmonteret LG-navigationssystem købt efter den 28. februar 2013. Arbejdsløn kan pålægges på servicestedet for den tid, der medgår til at udføre opdateringen. Programmet med 7 års kortopdatering består af seks kortopdateringer, da KIA biler allerede fra fabrikken leveres med det nyeste kortmateriale. Garantien på navigationssystemet påvirkes ikke som følge af dette program. KIA bærer ikke ansvaret for kvaliteten af de kortdata, som leveres af kortdataleverandøren.

(6) Android Auto™ and Apple CarPlay™
Den nye KIA Ceed Sportswagon er kompatibel med Apple CarPlay™ og Android Auto™. Android Auto™ er konstrueret til at fungere med Android-telefoner med Lollipop 5.0 eller nyere. Apple CarPlay™ er tilgængelig til iPhone 5 eller nyere. Begge systemer har stemmebetjening, så føreren hele tiden kan holde hænderne på rattet og øjnene på vejen. Apple CarPlay™ er et registreret varemærke tilhørende Apple Inc. Android Auto™ og andre mærker er registrerede varemærker tilhørende Google Inc.

(7) Clari-Fi™-teknologi
JBL®-soundsystemet omfatter Clari-Fi™-teknologi. Der mistes digitale informationer, når filer komprimeres til mp3-format. Clari-Fi™-teknologien hjælper med at genoprette de mistede høje/lave musiktoner og forbedrer musikkvaliteten.

(8) 7-års garanti
Maks. 150.000 km garanti på bilen. Gælder i alle EU-lande (plus Norge, Schweiz, Island og Gibraltar). Afvigelser fra gældende garantibetingelser, fx for lak og udstyr, i henhold til lokale vilkår og betingelser.

Leave a Reply

© 2020 Erling Høi-Nielsen