CeedLogo

OVERBLIK

Kia Ceed 5D

KONTAKT EN RÅDGIVER

Design

Et stærkt nærvær

KIA Ceed indtager vejen med et lavt, bredt look, som omgående fanger din opmærksomhed. Bilens dynamiske linjer er udviklet af KIAs europæiske designcenter i Frankfurt og siger alt om bilens sportslige præstationer. KIA Ceed er klar til at give dig køreglæden tilbage.

Sportsligt interiør

Med sit imponerende look indbyder KIA Ceed til en forventning om, at alle køreture bliver en fornøjelse. Den 2-lags kølergrill giver bilen en bred, sportslig fremtoning, som fortsættes langs siderne med den forkromede rudelinje og 17” tofarvede aluminiumsfælge*. En spoiler i højglans, baglygter med LED-dagskørelys* og forkromet afgangsrør styrker bilens udstråling.

Ny synlighed

De iøjnefaldende baglygter med LED-dagskørelys gør din bil mere synlig og genkendelig i gadebilledet. Det iøjnefaldende design er en signaturfeature for KIA Ceed-modeller. På bilens front leverer Full-LED* forlygterne med imponerende ”ice cube”-LED-dagskørelys og fjernlysassistent (HBA) også et dristigt statement: KIA Ceed er her for at blive set.

Raffineret og intuitivt interiør

I KIA Ceed er alt designet med fokus på føreren. Instrumentpanelets elegante horisontale design skaber en rummelig atmosfære. Stilfulde indtræk, der fås som ekstraudstyr, omfatter sort og gråt indtræk i stof og kunstlæder eller komplet sort læderindtræk, som giver den mest raffinerede finish. Stil og teknologi er perfekt forenet i den 10,25” touchscreen med navigationssystem og 12,3″ digitale instrumentenhed (ekstraudstyr).

PERFORMANCE

Dynamiske motorer

Vælg mellem et udvalg af dynamiske og kraftfulde benzinmotorer og effektive dieselmotorer med en ydelse fra 100-140 hk. Alle motorer overholder den nyeste Euro 6d TEMP-emissionsstandard. Alle benzinmodeller med turbolader er som standard udstyret med benzinpartikelfilter, og dieselmodellerne er udstyret med et avanceret SCR-system.

Sportslig gearkasse

Vælg en letgående 6-trins manuel gearkasse eller KIAs 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse (DCT), som byder på endnu mere sportslighed og effektivitet. Skræddersy din køreoplevelse med Drive Mode Select (DMS)1 (ekstraudstyr): I indstillingen ”Normal” reduceres kraftudfoldelsen og brændstofforbruget, og i indstillingen ”Sport” øges præstationerne og responsen. Gearskiftekontakter på rattet giver dig maksimale præstationer og maksimal kontrol.

Køreegenskaber med stor respons

Nyd trygheden med strammere karrosseriopsætning i sving og større stabilitet ved højere hastigheder. Det uafhængige hjulophæng giver dig adræt kørerespons og byder på en ændret affjedrings- og støddæmperkarakteristik og et hurtigt reagerende styretøj, som fuldender KIA Ceeds sportslige køreegenskaber.

INFOTAINMENT &
OPKOBLINGSMULIGHEDER

Kia’s Connected Services

Hold dig opdateret med KIAs Connected Services fra TomTom2 (ekstraudstyr).
Få adgang til informationer om tankstationer, parkeringspladser, fartfælder, vejrudsigter og andet på det 10,25” store display3(modelafhænigt ekstraudstyr),
Navigationssystemet inkluderer 7 års kortopdateringer og live-tjenester.4 Android Auto™ og Apple CarPlay™ holder dig i kontakt med omverdenen, mens du er på farten.5

JBL Premium Sound System

Nyd din yndlingsmusik med fremragende lyd i KIA Ceed, mens du er på farten. Et JBL Premium Sound System (modelafhængigt ekstraudstyr) med otte højttalere og avanceret Clari-Fi™-musikgenoprettelsesteknologi leverer high-definition-lyd i hele din bil.6

JBL Premium Sound System

Nyd din yndlingsmusik med fremragende lyd i KIA Ceed, mens du er på farten. Et JBL Premium Sound System (modelafhængigt ekstraudstyr) med otte højttalere og avanceret Clari-Fi™-musikgenoprettelsesteknologi leverer high-definition-lyd i hele din bil.6

HENVEND DIG VEDR. DENNE BIL

DET MED SMÅT

Der kan forekomme billeder som indeholder kombinationer og produkter som ikke er til salg hos danske Kia forhandlere, herunder Erling Høi-Nielsen A/S. De viste modeller kan være vist med monteret ekstraudstyr. Priser er inkl. levering.

* Ekstraudstyr

(1) Drive Mode Select
Drive Mode Select (DMS) er kun tilgængeligt til modeller med 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse (DCT).

(2) KIA’s Connected Services
Serviceydelserne er uden omkostninger i 7 år, efter at navigationssystemet første gang har oprettet forbindelse til det mobile netværk.

(3) TomTom-tjeneste til advarsel om fotofælder
De fleste regeringer og lokale myndigheder er enige om, at TomTom-tjenesten til advarsel om fotofælder gør kørslen mere sikker. Hos TomTom overholder man gældende lovgivning i de enkelte lande og tilpasser sig om nødvendigt til deres praksis. Klik her for at se de generelle bestemmelser.

(4) KIA’s 7 års kortopdateringer
Som en del af vores omfattende kvalitetsløfte tilbydes der én kortopdateringer om året til alle nye KIA modeller med fabriksmonteret navigationssystem. Et unikt tilbud, der betyder, at dit navigationssystem altid er opdateret. Programmet gælder kun nye KIA biler med fabriksmonteret navigationssystem købt efter den 28. februar 2013. Programmet med 7 års kortopdatering består af seks kortopdateringer (en gang årligt), da KIA biler allerede fra fabrikken leveres med det nyeste kortmateriale. Garantien på navigationssystemet påvirkes ikke som følge af dette program. KIA bærer ikke ansvaret for kvaliteten af de kortdata, som kommer fra kortdataleverandøren.

(5) Android Auto™ og Apple CarPlay™
Den nye KIA Ceed er kompatibel med Apple CarPlay™ og Android Auto™. Android Auto™ er konstrueret til at fungere med Android-telefoner med Lollipop 5.0 eller nyere. Apple CarPlay™ er tilgængelig til iPhone 5 eller nyere. Begge systemer har stemmebetjening, så føreren hele tiden kan holde hænderne på rattet og øjnene på vejen. Apple CarPlay™ er et registreret varemærke tilhørende Apple Inc. Android Auto™ og andre mærker er registrerede varemærker tilhørende Google Inc.

(6) Clari-Fi™-teknologi
JBL® soundsystemet omfatter Clari Fi™-teknologi. Der mistes digitale informationer, når filer komprimeres til mp3-format. Clari Fi™-teknologien hjælper med at genoprette de mistede høje/lave musiktoner og forbedrer musikkvaliteten.

(7) DRIVE WiSE-teknologier
DRIVE WiSE-teknologier er assistentsystemer og fritager ikke føreren fra hans eller hendes ansvar for sikker betjening af bilen til enhver tid. Føreren skal stadig tilpasse sin kørestil til vedkommendes personlige køreevner, lovgivningen og de generelle vej- og trafikforhold. Drive Wise-teknologierne er ikke konstrueret til selv at køre bilen. Se instruktionsbogen for yderligere informationer.

(8) Teknologien er kun tilgængelig til modeller med DCT-gearkasse.

(9) Frontassistent til undgåelse af kollisioner (FCA)
Frontassistenten til undgåelse af kollisioner (FCA) er et assistentsystem og fritager ikke føreren fra hans eller hendes ansvar for sikker betjening af bilen til enhver tid. Føreren skal stadig tilpasse sin kørestil til vedkommendes personlige køreevner, lovgivningen og de generelle vej- og trafikforhold. FCA er ikke konstrueret til selv at køre bilen. Se instruktionsbogen for yderligere informationer.

(10) KIAs 7 års/150.000 km fabriksgaranti
Gælder i alle EU-lande (plus Norge, Schweiz, Island og Gibraltar) i henhold til lokale vilkår og betingelser.

Leave a Reply

© 2020 Erling Høi-Nielsen