Service & udstyr

Hos Erling Høi-Nielsen går vi langt for dig og din bil. Vi har et stærkt fokus på kundetilfredshed, fordi vores filosofi er, at tilfredse kunder vender tilbage.

Service

Vores professionelle team udfører alle former for reparationer og monteringer af ekstraudstyr små som store. Vi er altid up-to-date med den seneste teknologi, og Erling Høi-Nielsens topmoderne udstyr og specialuddannede teknikere er din sikkerhed for kvalitet.

Vores værksted og den høje kvalitet af vores arbejde bliver løbende kontrolleret af Teknologisk Institut, og vi har naturligvis de af importørerne krævede certificeringer. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker en pris på service eller andet. Er det ved at være tid til eftersyn, anbefaler vi, at du kontakter os ca. en uge i forvejen.

Skilte & Design

I Erling Høi-Nielsens moderne skilte- og desingafdeling kan vi tilbyde alt indenfor produktion af reklameskilte, anvisningsskilte, bildekorationer og folie monteret på PVC.

Vi arbejder professionelt, målrettet og med den største omhu for at fremhæve din virksomheds profil og kommer også gerne med oplæg og udkast til logoer og slogans.

Erling Høi-Nielsen Skilte og design afdeling