Citroën C1
Et optimistisk design, en sympatisk personlighed og en dynamisk stil! Citroën C1 virker  frisk og livlig og tiltrækker sig opmærksomheden fra første blik.

 

Læs mere
Citroën C4

Skulpturelle linjer, dynamisk stil harmonisk design … CITROËN C4 har en markant profil, velafbalancerede proportioner og iøjnefaldende detaljer.

 

Læs mere

Citroën Grand C4 Picasso

Moderne og dynamisk, denne nye version 7-sæders MPV er fantastisk rummelig og fleksibel

 

Læs mere

Citroën C3
Et frisk pust til de små mellemklassebiler! Ny Citroën C3 udstråler et optimistisk og moderne design, der levendegøres af farvede indsatser og grafiske komponenter som f.eks. Airbump®.

 

Læs mere
Citroën C4 Cactus
Med et iøjnefaldende grafisk design og en funktionel kabineindretning giver C4 Cactus dig en helt ny type crossover, som har et optimistisk ydre.

 

Læs mere
Citroën Berlingo Multispace
Berlingo Multispace og dens letgenkendelige silhuet hævder sig i landskabet med et mere udtryksfuldt design end nogensinde før!

 

Læs mere
Citroën C3 Aircross

En unik stil, der forener robusthed og originalitet i overensstemmelse med Citroëns DNA og SUV-segmentets grundlæggende elementer.

 

Læs mere

Citroën C4 Picasso
Hvordan kan du forene familie og køreglæde? Den nye C4 Picasso er blevet mere moderne og dynamisk, men den læner sig stadig op af sin forgængers unikke og let genkendelige design.

 

Læs mere
Citroën Berlingo Cityvan
Stadig lige funktionel og fleksibel; den nye Berlingo lever op til dine professionelle behov og har et komplet udvalg af karosserier, motortyper og udstyr.

 

Læs mere
Citroën Jumper
Som arbejdspartner, men også bannerfører for sin arbejdsgiver, har Citroën Jumper alt, hvad der skal til for at forføre.

 

Læs mere
Citroën Jumpy
En ny, optimeret opbygning, der giver flere nyttige funktioner såvel som bedre komfort og mere sikkerhed, kommer denne nye generation af Jumpy til gode.

 

Læs mere

Nyheder & tilbud

Mød vores bilrådgivere

Benjamin Eriksen

Bilrådgiver, Sønderborg

Benjamin er vores Citroën bilrådgiver i Sønderborg, og kan fortælle dig meget mere om Citroëns imponerende modelprogram. Kontakt ham idag.