Citroën forhandling i
Sønderborg og Aabenraa


Med overtagelse 1. november 2017 bliver Erling Høi- Nielsen A/S ny Citroën forhandler i Sønderborg og Aabenraa. Erling Høi-Nielsen forhandler i forvejen Peugeot, Nissan og Kia.

Såvel Peugeot som Citroën er en del af PSA koncernen, og vi er glade for, at vi nu får de to mærker samlet på de samme adresser, udtaler Erling Høi-Nielsen. Citroën passer rigtig godt ind i vores forretningsstrategi, siger Erling Høi-Nielsen, da Peugeot og Citroën i mange henseender følges ad, både mht. teknik, reservedele, uddannelse, IT og nu også med samme importør i Danmark. Citroën er endvidere et rigtigt spændende mærke, som er på vej tilbage til rødderne med et anderledes og modigt design, samt innovativ teknologi.

Vi glæder os til at byde alle Citroën kunder velkommen i vores hus – på værkstedet, såvel som i salgsafdelingen, siger Erling Høi-Nielsen. Vi overtager alle de Citroën specifikke værktøjer og står klar pr. 01.11.17. Allerede i november måned vil vi invitere kunder ind til en stor nyhed fra Citroën – den nye C3 Aircross – der er en spændende crossover, og fans af stil, velvære og eventyr vil kunne se frem til en helt ny oplevelse. Vi modtager naturligvis allerede nu alle de Citroën kunder, der måtte ønske at besøge os.